INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

galerie foto Fotomodelul din Pașcani îl face tată pe Philipp Plein. Românca s-a iubit în trecut cu un fotbalist din Serie A și cu un pilot de Moto GP 

Andreea Sasu +41   FOTO
Andreea Sasu

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 12:23 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 12:59

Andreea Sasu, o româncă originară din Pașcani, este în centrul atenției din nou, de data aceasta pentru o veste extraordinară - ea este însărcinată cu celebrul designer Philipp Plein. 

Moldoveanca în vârstă de 34 de ani, cunoscută pentru aventurile sale romantice anterioare cu un fotbalist din Serie A și un pilot de Moto GP, se pregătește acum să devină mămică pentru prima oară. Tatăl copilului este nimeni altul decât Philipp Plein, un nume de referință în lumea modei la nivel mondial. 

Despre această bucurie, celebrul designer a vorbit deja în presă. Publicația germană Bild a făcut cunoscută această veste, subliniind că Philipp Plein s-a despărțit de logodnica sa, Lucia Bartoli, pentru a fi alături de Andreea Sasu. 

Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
+37 FOTO

Relația lor este deja cunoscută pentru public, iar Philipp Plein a mărturisit că au luat decizia de a trăi împreună de mult timp și că este profund îndrăgostit de frumoasa româncă. Andreea Sasu și Philipp Plein au trecut prin diverse provocări în relația lor, dar acum se pregătesc cu bucurie să își întâmpine copilul. 

Celebrul designer a devenit tată pentru a doua oară în anul 2022, întrucât mai are un copil din căsnicia cu Fernanda Rigon. 

Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
+37 FOTO

Andreea Sasu s-a iubit cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona

Tânăra din Paşcani, care a devenit cunoscută în Italia pentru aventurile ei cu personalităţi din sport şi modă, este în centrul atenţiei în cel de-al nouălea sezon al emisiunii Ciao Darwin, de pe postul de televiziune Canale 5. 

Andreea s-a mutat la Milano după vârsta de 20 de ani, scrie revista Rotalianul. Cariera sa de fotomodel include colaborări cu branduri de modă de renume mondial şi fotografi celebri. În plus, a participat la reality show-ul italian „Temptation Island” în rolul de ispită.

Andreea Sasu a avut o relaţie de un an cu designerul Philipp Plein, cu care s-a împăcat acum și vor deveni părinți, apoi un scurt flirt cu pilotul de Moto GP Andrea Iannone. Mai târziu, a fost implicată într-o relaţie cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona.

Andreea a mărturisit într-un interviu că „visul ei de a deveni fotomodel datează încă din copilărie”. După terminarea şcolii în România, la Paşcani, s-a înscris la Universitate pentru a studia Marketing şi Publicitate, dar a abandonat studiile pentru a se muta la Milano, unde a început cariera de model.

Pasionată şi de sport, Andrea practică de asemenea kickboxing.

Vezi și:

Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Divorț
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Apollonia Llewellyn și-a surprins fanii: „Sunt noul manager al echipei. Luați-vă bilete, ne vedem la meci!”
ANUNȚ
Apollonia Llewellyn și-a surprins fanii: „Sunt noul manager al echipei. Luați-vă bilete, ne vedem la meci!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
nicolae_plesita_1986
nicolae_plesita_1986  •  30 Martie 2024, 02:20

Este putin "tii" oricum daca nu ea parintii ei...

VardyParty
VardyParty  •  29 Martie 2024, 23:50
Postat de Van_Basten pe 29 Martie 2024, 13:02

Felicitari, Andreea! Sunt convins ca vei fi o mama extraordinara pentru PP Jr. Si felicitari Andra pentru articol! ***

God love them both! Cum ar fi viața fara fetele astea…??? Boooooooooring.

Van_Basten
Van_Basten  •  29 Martie 2024, 17:42
Postat de berlicot pe 29 Martie 2024, 15:50

"Românca s-a iubit". Ce delicati sunteti mai gsp. Sasu a deschis compasu. E greu pentru o femeie sa intre in cercul sportivilor renumiti. Dar odata ajunsa acolo, intalneste zeci de baieti tineri si cu bani. A gresit si l-a ales pe asta din moda, care o va parasi pentru un baiat frumos.

Sasu a deschis compasu. Lirica in versuri.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează