INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - COSTA RICA 3-1

VIDEO Angel Di Maria a strălucit în absența lui Lionel Messi! Gol de generic în Argentina - Costa Rica

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 11:29 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 11:39

Argentina se pregătește pentru Copa America 2024 (20 iunie - 14 iulie, SUA) și a disputat un amical, 3-1 contra naționalei din Costa Rica.

Fără Lionel Messi, campioana mondială s-a a fost condusă la pauză, după ce Ugalde a marcat în minutul 34. După pauză, elevii lui Lionel Scaloni au punctat de trei ori și au întors soarta meciului.

Fanii rivalelor s-au bătut pe Metropolitano! Au scos cuțitele după Columbia - România
COLUMBIA - ROMÂNIA 3-2
Fanii rivalelor s-au bătut pe Metropolitano! Au scos cuțitele după Columbia - România

VIDEO. Angel Di Maria, gol de generic în Argentina - Costra Rica

Tonul revenirii l-a dat Angel Di Maria, cel care a purtat banderola de căpitan. Extrema de la Benfica a marcat imediat după pauză, în minutul 52. Golul lui nu doar că a restabilit egalitatea, dar i-a și încântat pe fani. Di Maria, care a marcat atât în finala Copa America 2021 cât și în finala CM 2022, a înscris un gol spectaculos, direct din lovitură liberă, de la 20 de metri. Mingea s-a dus perfect, în vinclu.

Golul de 2-1 a venit imediat. La 4 minute de la reușite lui Di Maria, a punctat și Alexis Mac Allister. Iar scorul final l-a stabilit atacantul lui Inter, Lautaro Martinez.

Di Maria a trecut prin clipe grele

Di Maria a primit luni amenințări cu moartea în Rosario, orașul în care s-a născut jucătorul. El a fost avertizat să nu se întoarcă în Rosario. Mesajul vine în contextul în care jucătorul spunea în urmă cu o săptămână faptul că vrea să-și încheie cariera la Rosario Central, echipa de la care a plecat în fotbalul mare.

Conform Buenos Aires Times, amenințarea a fost scrisă pe un bilețel aruncat dintr-o mașină în fața casei familiei sale. Pe bilet mai era menționat faptul că nici măcar Maximiliano, guvernatorul provinciei, nu-i poate garanta siguranța lui Di Maria în cazul în care va decide să se întoarcă în oraș.

„Spune-i fiului tău Angel să nu se mai întoarcă niciodată la Rosario, pentru că altfel o să-l pedepsim prin uciderea unui membru al familiei. Nici măcar Maximiliano Pullaro (guvernatorul provinciei Santa Fe) nu vă va salva. Noi nu aruncăm cu hârtie. Noi aruncăm cu gloanțe și cadavre”, a fost mesajul primit de familia fotbalistului, potrivit portalului de știri Infobae, care citează surse din poliția argentiniană.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Plecăm cu șansa a treia la EURO! Cum arată cotele după ce Ucraina și-a asigurat calificarea
EURO 2024
Plecăm cu șansa a treia la EURO! Cum arată cotele după ce Ucraina și-a asigurat calificarea
Ucraina, îndârjită de calificarea la Euro 2024: „Rachetele zboară, trebuie să arătăm că suntem cu toţii în viaţă şi că luptăm împotriva ruşilor”
UCRAINA
Ucraina, îndârjită de calificarea la Euro 2024: „Rachetele zboară, trebuie să arătăm că suntem cu toţii în viaţă şi că luptăm împotriva ruşilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează