INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un star al lui Man. United, acuzat: „M-a ținut captivă, m-a amenințat cu moartea. A fost un abuz fizic și psihic”

Gabriela Cavallin, fosta iubită a lui Antony // Foto: Instagram
Gabriela Cavallin, fosta iubită a lui Antony // Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 22 iunie 2023 11:33 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 13:36

Antony (23 de ani), mijlocașul brazilian al lui United, este acuzat de violență domestică și agresiune de către fosta iubită, Gabriela Cavallin (22 de ani). „Nu puteam să mai respir, am crezut că mor”, s-a plâns aceasta.

Încă un scandal de violență domestică a ieșit la lumină în Premier League. Antony, starul brazilian al lui Manchester United, a fost acuzat de către fosta iubită de agresiune fizică. 

Marca publică mărturia Gabrielei Cavallin (22 de ani), DJ și influencer brazilian, ce a depus plângere la poliție împotriva lui Antony. Acuzațiile formulate sunt „violență domestică, agresiune și amenințări cu moartea” și procesul ar urma să fie deschis în Anglia.

Fosta iubită: „Antony mi-a spus că vom muri împreună”

Într-un interviu acordat pentru Record TV, fosta parteneră a lui Antony a povestit cum a fost tratată de către mijlocașul de 23 de ani în perioada în care acesta juca la Ajax. 

„M-a apucat de mâini, m-a aruncat pe pat și a sărit peste mine. Când a făcut asta, proteza de silicon a fost dislocată, nu puteam să mai respir. Am crezut că mor, simțeam o durere puternică în piept și nu mai aveam aer. 

A trebuit să fac operație și am avut nevoie de peste 40 de copci pentru a-mi repara proteza. Antony m-a amenințat și cu moartea în mai multe rânduri. Îmi zicea că dacă nu voi fi cu el, nu voi fi nici cu altcineva. Totul se va încheia pentru mine, vom muri împreună!”

Starul naționalei Braziliei ar fi prins într-un scandal amoros, cu două amante
METROSPORT
Starul naționalei Braziliei ar fi prins într-un scandal amoros, cu două amante

Gabriela Cavallin: „M-a ținut captivă în casă”

Gabriela a promis că „voi face tot ce pot pentru a denunța această agresiune. Voi merge și în Anglia dacă este nevoie. Abuzul fizic și psihologic, tot ce mi-a făcut. La început a fost cel mai frumos vis, apoi a devenit cel mai negru coșmar.” 

Același cotidian Marca a completat dezvăluirile victimei lui Antony. „M-a ținut captivă în casă, între ora 22:00 și 03:30. Mi-a spus că nu mă lasă să plec până când nu șterg tot ce am în telefon. Mi-a spart valiza, mi-a luat pașaportul, geanta, mi-a spart și telefonul, doar ca să nu plec.

95de milioane de euro a plătit Man. United lui Ajax în vara lui 2022 pentru transferul lui Antony

Într-o altă zi, a început să mă lovească, m-a apucat de păr, a aruncat cu apă pe mine. M-am lovit la cap, apoi am văzut că mi-a provocat o tăietură. M-am panicat foarte tare, am plâns ore în șir. Nimeni nu putea să-l controleze, cred că mama lui l-a sunat pe preparatorul lui fizic.” 

Antony a refuzat să comenteze în legătură cu acest scandal, dar Man. United a deschis o anchetă internă în ceea ce-l privește. În prezent, mijlocașul brazilian este căsătorit cu Rosilene Xavier și au împreună un copil în vârstă de trei ani.

8goluri și 3 assisturi în 44 de meciuri disputate a reușit Antony în toate competițiile la Man. United

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Jamie Carragher e șocat de ultimul transfer pus la cale de arabi: „Au preluat golful, marile lupte de box și acum vor să preia fotbalul. Trebuie opriți!”

Presa spaniolă a aflat decizia lui Modric » Starul Croației a ales între Real Madrid și Arabia Saudită

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (4)
Malko
Malko  •  22 Iunie 2023, 20:32

***. ***...***.. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dark_Angel
Dark_Angel  •  22 Iunie 2023, 19:23

ce articol facut pe jumatate mai gesepistilor. unde sunt pozele cu duduia? una singura asa pe acolo?! Nu are instagram sau twitter de unde sa ni le prezentati aici pe gesepe, cel mai tare site Fata de la pagina 5????! Nu-mi place asta! sa nu se mai repete niciodata. ori puneti si 50 de poze cu domnisoarele care le prezentati ori nu mai scrieti niciun articol.

mr90
mr90  •  22 Iunie 2023, 19:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează