INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Antrenorul lui PSG iese la contraatac: „Nu pot accepta așa ceva! E lipsă de respect față viața privată”

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 18:44 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 19:04

Antrenorul Christophe Galtier (56 de ani) a apărut supărat la conferința de presă, pentru manifestarea câtorva sute de ultrași strânși în fața casei lui Neymar, căruia i-au cerut să plece: „Societatea noastră a luat-o razna, a scăpat de sub control”.

Situația rămâne tensionată la PSG, după evenimentele din cursul acestei săptămâni, când ultrașii s-au adunat pentru a contesta dur două mari vedete ale campioanei Franței. Leo Messi și Neymar au fost luați în colimator de fanii înfuriați, care le-au cerut să plece cât mai repede. 

Christophe Galtier, el însuși sub mare presiune!, a ținut să le ia luat apărarea, în conferința de presă susținută astăzi, declarând că nu este normal ceea ce se întâmplă, ca sute de suporteri să se adune și să-și insulte propriii jucători și să aibă asemenea reacții..

Acord în Liga 1! Clubul a bătut palma cu antrenorul dorit: „Avem o înțelegere. Are toată încrederea noastră”
ANTRENOR
Acord în Liga 1! Clubul a bătut palma cu antrenorul dorit: „Avem o înțelegere. Are toată încrederea noastră”

Antrenorul lui PSG: „Înțeleg furia și dezamăgirea suporterilor noștri"

„Întâlnirea unui grup de fani în fața casei unui jucător, pentru a-i cere socoteală, este ceva neobișnuit..Viața privată este viața privată. Înțeleg furia, dezamăgirea suporterilor noștri și demonstrația în fața sediului clubului, în fața locului unde ne pregătim ori chiar în tribune, însă nu accept să mergem acasă la un jucător, pentru că pot fi excese. Știm că societatea noastră a luat-o razna, a scăpat de sub control și trebuie să fim mai atenți la manifestări"

Galtier: „Mă interesează doar prezentul”

Întrebat, la fel ca și pentru Lionel Messi, dacă Neymar mai are viitor la Paris, antrenorul campioanei Franței a preferat să dribleze un răspuns ferm: „Dacă îl vom revedea în sezonul viitor? Sincer să fiu, nu mă gândesc la asta acum, nici la Messi, nici la viitorul lui Neymar. Mă interesează prezentul. 

Sunt deja foarte concentrat pe ultimele noastre cinci meciuri din Ligue 1 și apoi vom vedea ce se întâmplă în sezonul viitor". Neymar este accidentat și mai are contract până în iunie 2027, în vreme ce Messi, amendat de club pentru vizita fără a avea permisiunea conducerii făcută în Arabia Saudită, a intrat în ultimele două luni.

Galtier, cu încă un an de contract, nu este sigur de postul său, deși PSG se află pe primul loc cu cinci puncte avans față de Marseille, cu cinci etape rămase de disputat în Ligue 1.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Polemică la sărbătoare. Patronul lui Napoli l-a atacat pe Istvan Kovacs după ce a cucerit titlul în Serie A: „Foarte prost"

„Scudetto e un superlux care mă va face să trăiesc bine toată viața!” » Câți bani va primi Spalletti pentru titlul cu Napoli

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează