INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA - LAZIO 3-0

Fanii lui Lazio nu și-au putut stăpâni furia după eșecul la scor de neprezentare din Derby della Capitale: „Dați-ne banii pe bilet înapoi!”

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 13:29 / Actualizat luni, 21 martie 2022 14:50

AS Roma s-a impus categoric, scor 3-0, în fața celor de la Lazio, în etapa #30 din Serie A. Fanii laziali nu au putut digera eșecul umilitor în fața marii rivale și i-au criticat atât pe jucători, cât și pe conducătorii clubului.

Lazio a fost surclasată în partida de pe „Stadion Olimpico”. Roma a deschis scorul încă din minutul 1, prin atacantul Tammy Abraham. Vârful englez avea să majoreze avantajul trupei lui Mourinho după o centrare perfectă a lui Karsdorp. Scorul final a fost stabilit de Pellegrini, cu o execuție magistrală din lovitură liberă, de la 35 de metri de poartă.

23 de goluria reușit Tammy Abraham în acest sezon pentru Roma, record total în istoria „giallorossilor” pentru un jucător aflat la sezonul de debut. I-a depășit pe legendarii Vincenzo Montella și Gabriel Batistuta (ambii cu 21 de goluri)

Xavi, în extaz după ce a umilit-o pe Real Madrid pe „Bernabeu”: „Puteam da mai multe goluri” + Reacția lui Carlo Ancelotti: „Este vina mea”
REAL MADRID - BARCELONA 0-4
Xavi, în extaz după ce a umilit-o pe Real Madrid pe „Bernabeu”: „Puteam da mai multe goluri” + Reacția lui Carlo Ancelotti: „Este vina mea”

Acest eșec i-a enervat la culme pe fanii lui Lazio, care cer decizii drastice la echipă și îi critică pe președintele Claudio Lotito și directorul sportiv Igli Tare pentru transferurile făcute.

„Fără scuze, dați-ne cei 40 de euro înapoi” și „Sper ca în iunie să fie o împrospătare a acestei echipe, care evident a ajuns la finalul unui ciclu”, au scris fanii pe twitter.

Apoi, suporterii au continuat cu criticile la adresa lui Lotito și Tare: „Odată cu intrarea lui Luka Romero, după părerea mea, Sarri le trimite un mesaj lui Tare și Lotito. Alege un tânăr de 17 ani într-un derby compromis și nu îl folosește pe Cabral (n.r. - fotbalist adus de Lazio în iarnă)”, potrivit Gazetta dello Sport.

Faptul că intră Romero, ci nu Cabral, arată că munca lui Tare este nejustificată și inacceptabilă. Un transfer scandalos”, și „Acum este clar un răspuns direct pentru Tare... pe Cabral și Kamenovic pur și simplu Sarri nu i-a dorit”, au fost alte mesaje ale fanilor.

Nici jucătorii nu au scăpat 

Nici elevii lui Maurizio Sarri nu au scăpat de criticile galeriei, singurul jucător care a fost apreciat pentru atitudine și jocul său fiind Pedro, chiar fostul fotbalist al Romei.

„Singurul care a avut atributele de a veni sub suporteri să aplaude și să-și ceară scuze. Singurul! Îl clonăm și îi trimitem pe toți ceilalți acasă”, a fost mesajul fanilor.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

A chinuit-o pe Barcelona în ultimii ani, acum se înclină în fața ei: „Chapeau! O plăcere să vă privesc”

Imaginile bucuriei catalane » Cum au sărbătorit fotbaliștii Barcelonei după victoria fantastică în fața lui Real Madrid

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează