INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Vedeta lui Mourinho costă o AVERE » Suma cu care AS Roma vrea să sperie „greii” din Premier League

Tammy Abraham, alături de antrenorul de la AS Roma, Jose Mourinho // foto: Imago Images
Tammy Abraham, alături de antrenorul de la AS Roma, Jose Mourinho // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 13:46 / Actualizat joi, 24 martie 2022 14:00

AS Roma solicită o avere în schimbul atacantului Tammy Abraham (24 de ani), care a atras interesul mai multor cluburi europene importante grație evoluțiilor sale sub comanda lui Jose Mourinho.

Tammy Abraham, atacantul englez în schimbul căruia AS Roma a plătit 40 de milioane de euro în vara lui 2021, are parte de un prim sezon foarte productiv în capitala Italiei.

Bellerin despre războiul din Ucraina: „De Palestina, Yemen și Irak nu vorbește nimeni. E rasist să închizi ochii la alte conflicte”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Bellerin despre războiul din Ucraina: „De Palestina, Yemen și Irak nu vorbește nimeni. E rasist să închizi ochii la alte conflicte”

AS Roma cere 120 de milioane de euro pentru Tammy Abraham

Cu 23 de goluri în 40 de meciuri, Abraham a atras interesul mai multor cluburi importante, scrie Daily Mail. Posibile destinații sunt Manchester United și rivala din oraș, City, care se află în căutarea unui atacant central pentru sezonul viitor.

Dar Tammy nu este o țintă ușoară. Pentru a-l păstra pe englez, AS Roma solicită 120 de milioane de euro în schimbul său. O sumă uriașă, depășită în istoria fotbalului doar de cele plătite pentru Neymar și Mbappe de către PSG, Joao Felix de către Atletico Madrid și Philippe Coutinho de către Barcelona.

Chelsea l-ar putea transfera cu „discount”

În 2021, când l-a vândut pe Abraham în Italia, Chelsea și AS Roma au convenit o clauză de „răscumpărare” a fotbalistului, în valoare de 80 de milioane de euro. Problema „albaștrilor”, în eventualitatea în care ar dori să-l readucă pe Tammy pe „Stamford Bridge”, este faptul că respectiva clauză va intra în vigoare abia în 2023.

Așadar, orice formație dispusă să achite în această vară prețul cerut de AS Roma l-ar putea „fura” pe Abraham de sub nasul echipei londoneze.

45 de milioane de euroeste suma la care Transfermarkt.com îl evaluează pe atacantul englez

VIDEO » „Tripla” lui Abraham în Chelsea - Luton

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Vor să excludă cluburile engleze din Super Liga Europei: „De acum, nu mai e doar împotriva UEFA și FIFA, ci și contra Premier League”

Leo Messi s-a prezentat la naționala Argentinei cu o ținută de mii de euro » Ce a purtat superstarul lui PSG

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează