INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Au început ofertele! Se pregătesc 50 de milioane de euro pentru surpriza lui Deschamps de la Mondial

Pavard a devenit campion mondial la doar 22 de ani // FOTO: Reuters
Pavard a devenit campion mondial la doar 22 de ani // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2018 11:21

Exact cum era de așteptat, francezul Benjamin Pavard (22 de ani), una dintre surprizele lui Didier Deschamps de la acest Mondial, a început să fie asaltat cu oferte.

Fundașul lui Stuttgart e dorit în Premier League, la Tottenham, iar englezii sunt pregătiți să plătească 50 de milioane în schimbul acestuia. 

Pavard a fost surpriza plăcută a Franței la acest Mondial, reușind să înscrie un gol de senzație în victoria cu Argentina, 4-3.

6 meciuri
din 7 a bifat Pavard la acest Mondial. A fost odihnit de Deschamps în remiza cu Danemarca din grupe, meci care nu avea însă miză

Folosit de Deschamps pe postul de fundaș dreapta la națională, francezul a evoluat în majoritatea meciurilor de la Stuttgart în centrul apărării. Totuși, în cazul în care vor reuși să-l transfere, cei de la Tottenham îl vor folosi pe Pavard tot pe postul de fundaș dreapta, mai ales că plecarea belgianului Toby Alderweireld de la "Spurs" pare iminentă.

Născut la Maubeuge, în nordul Franței, Pavard și-a făcut junioratul la Lille, pentru care a și debutat în Ligue 1. În 2016, a fost achiziționat de Stuttgart, unde a evoluat constant în ultimii doi ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bertino
bertino  •  18 Iulie 2018, 15:02

Mi s-a parut veriga slaba in echipa Frantei, va fi o teapa colosala pentru oricine da mai mult de 5 milioane EUR (cu indulgenta!) pe jucatorul asta. Jucator rudimentar, a prins si asta un sut intr-un meci si a ajuns mare star

gazistu
gazistu  •  18 Iulie 2018, 13:44

Benzar al nostrum de ce nu-I ofertat macar cu 25 de mil de euro??? Ca gigi s tot lauda cu fotbsaslisti de peste 10 mil euro...pai Benzar o castigat cu Ste/ Romania ce o castigat Pavad???? Asta e diferenta

claudiu.h12
claudiu.h12  •  18 Iulie 2018, 13:13

Stoica Mihai, detinut eliberat conditionat din puscărie, NU a respectat nicio clipă Hotararea Judecatoriei, complementară pedepsei, de a nu mai activa sau munci in fotbal dupa eliberarea din penitenciar... halal justiție

Vezi toate comentariile (3)
Comentează