INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

EXCLUSIV » Avem toate detaliile din contractul lui Dan Petrescu în Turcia » Salariu fabulos + bonusuri fantastice

Dan Petrescu, 53 de ani, ultima dată antrenor la CFR Cluj, va fi noul antrenor al celor de la Kayserispor (ultimul loc din Turcia)
Dan Petrescu, 53 de ani, ultima dată antrenor la CFR Cluj, va fi noul antrenor al celor de la Kayserispor (ultimul loc din Turcia)

Articol de - Publicat luni, 04 ianuarie 2021 23:47 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 00:15

Dan Petrescu, 53 de ani, ultima dată antrenor la CFR Cluj, va fi noul tehnician al lui Kayserispor (ultimul loc din Turcia). GSP.ro a obținut toate detaliile contractului dintre „Bursuc” și echipa la care activează românii Silviu Lung Jr., Cristi Săpunaru și Denis Alibec.

Înțelegerea se întinde pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Până la finalul actualului an competițional, Petrescu va încasa 400.000 de euro din salarii (50.000/lună), plus 100.000 la semnătură!

În stagiunea următoare, Dan Petrescu va câștiga pe an nu mai puțin de 850.000 de euro, net! Aceeași sumă ar urma să fie virată în conturile „Bursucului” și în sezonul 2022/23, însă numai dacă gruparea turcă va decide să activeze prelungirea contractului.

Bonusurile din contractul lui Dan Petrescu la Kayserispor:

  • 100.000 € pentru salvarea clubului de la retrogradare în acest sezon; 
  • 100.000 € dacă echipa termină în primele 5 
  • 200.000 € dacă Petrescu va câștiga Cupa Turciei
  • 500.000 € pentru câștigarea campionatului
  • 500.000 € pentru calificarea lui Kayseri într-o grupă europeană

Marius Șumudică, mesaj pentru Dan Petrescu: „Telefonul meu e închis pentru el”

Marius Șumudică (49 de ani), antrenorul lui Gaziantep, e dezamăgit de faptul că Dan Petrescu nu l-a sunat înainte de a accepta oferta de la Kayserispor. 

În momentul de față, telefonul meu e închis. Până acum a fost deschis. După meciul cu mine, putem discuta. Suntem amici, suntem colegi, ne respectăm. Până la meciul cu mine, telefonul meu e închis. Eu aș fi dat un telefon înainte. Dacă aș pleca în Emirate, l-aș fi sunat pe Reghecampf să îl întreb ce e acolo. M-a deranjat, recunosc, dar fiecare procedează în felul lui, are filosofia lui. Atât îi transmit, telefonul meu e închis pentru el!
- Marius Șumudică, la „Digi Sport Special”

De-a lungul carierei, Petrescu le-a antrenat din postură de „principal” pe Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Suning, Al Nasr Dubai, Guangzhou Hengfeng și CFR Cluj.

VIDEO. Vali Negru, episod amuzant cu Dan Petrescu: „Tot vestiarul mirosea a parfum”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

FCSB. Gigi Becali are o nouă superofertă pe masă » 7 milioane de euro pentru un titular!

Ciprian Marica face dezvăluiri tari: „M-a sunat Cortacero. N-am mai cunoscut un astfel de om!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (35)
mal.
mal.  •  12 Ianuarie 2021, 10:57

Acum ceva vreme discutam cu un prieten despre investiții; îmi spunea că valoarea reală a unui „ceva” este aceea cu care el poate fi înstrăinat mâine! Adevărat! Valoarea reală a lui Dan Petrescu este la retrogradare în Turcia! Credeți că a avut o ofertă mai bună? Eu cred că nu... partea financiară este doar o parte din ofertă. Din Turcia, pleci oricând pe ușa din spate, când te obrăznicești, așa cum a pățit și marele Șumi! La fel, în Arabia; când șeicul se satură de fițele tale, la revedere! Alo, Reghe, se aude? Numai noi credem că un antrenor dacă este obraznic, agresiv cu arbitrii, scandalagiu, nemulțumit de conducerea clubului... are și valoare! Poate în țara aia amărâtă de la porțile Orientului!

briceag
briceag  •  09 Ianuarie 2021, 15:07

Aia se desfiinteaza, nici nu-si va primi banii! "Vacanta" din Turcia...

dodo001
dodo001  •  07 Ianuarie 2021, 13:39
Postat de remarque pe 05 Ianuarie 2021, 13:55

Este banul chestia care suceste mintile. Toti, tineri, batrani, celebri sau nu, alearga numai dupa bani. Tiriac, Halep, Morutan, Olaroiu,etc, etc, vad doar banul. La fel Petrescu nu are grija zilei de maine, teoretic nu ar trebui sa se arunce exclusiv la ban. De ce e atat de narod sa antreneze in Turcia ultima clasata? In Turcia... Ce sperante sa mai traga sa ajunga vreodata la un club dintr-un campionat de top? Macar daca ar fi antrenat Galata, Fener sau Besiktas. In fine, treaba lui.

Esti suparat ca nu merge la o echipa precum U Cluj, pe bani marunti? Totul tine de valoare, de fotbalul profesionist. Daca vrei fotbal amator, neplatit, rămâneți in Liga a 4-a

Vezi toate comentariile (35)
Comentează