INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona are 3 posibili înlocuitori pentru Valverde » O legendă catalană, selecționerul care a făcut senzație la Mondial și un rival din Spania

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 14:01

Ernesto Valverde (54 de ani) a declarat că viitorul său pe banca Barcelonei este unul incert. Presa din Spania a oferit deja numele celor trei favoriți pentru a-l înlocui.

Catalanii sunt îngrijorați de afirmația tehnicianului care le-a adus titlul în sezonul precedent și au pus pe tavă 10 nume de posibili succesori. În sondajul de pe Marca.es au ieșit în fața trei candicați. 

1.Quique Setien, actualul antrenor al lui Betis

Setien ar fi continuatorul perfect al filosofiei catalane bazate pe posesie. În actualul sezon de La Liga, Betis este a doua în statisticile privind controlul balonului, după Barcelona. Mare problemă ar fi contractul valabil cu andaluzii. 

2. Roberto Martinez, selecționerul Belgiei

Roberto Martinez, omul care a dus Belgia pe podiumul Mondialului recent încheiat, a mai fost în vizorul Barcelonei și după plecarea lui Luis Enrique, în 2014. 

3. Xavi Hernandez, mijlocașul legendar al Barcelonei

Xavi a declarat în mai multe rânduri că visează să ajungă antrenor, avându-l drept model pe Guardiola (detalii AICI). Spaniolul încă nu s-a retras din activitatea de jucător, evoluând la Al Sadd.

Printre nominalizați s-au mai numărat Arsene Wenger, Jordi Cruyff, Thierry Henry, Frank de Boer sau Laurent Blanc.

Vezi și: 

FOTO Ernesto Valverde a decis: Lionel Messi a avut INTERZIS la antrenamente!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
1947100095364119
Furculesteanu Razvan  •  03 Ianuarie 2019, 16:45

Care sunt alea 10 nume???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează