INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona, încă o lovitură » Contract în valoare de 200 de milioane de euro

Camp Nou
Foto: Imago
Camp Nou Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2022 14:25 / Actualizat vineri, 13 mai 2022 15:30

Aflată în continuare într-o situație delicată din punct de vedere financiar, FC Barcelona este foarte aproape să semneze o înțelegere cu consorțiul condus de Fanatics și Investindustrial, ambele companii de marketing.

Potrivit presei spaniole, formația catalană este dispus să cedeze 49% din pachetul său de acțiuni pe ramura de branding & marketing a clubului, iar prețul este unul amețitor. Pentru această tranzacție, FC Barcelona urmează să încaseze nu mai puțin de 200 de milioane de euro de la consorțiul american.

MM Stoica nu-l menajează pe Săpunaru: „Trebuie oprit, ce face e huliganism!”
RAPID
MM Stoica nu-l menajează pe Săpunaru: „Trebuie oprit, ce face e huliganism!”

Contract în valoare de 200 de milioane de euro pentru FC Barcelona

Conform Forbes, situația financiară de la Barca rămâne una delicată, datoriile fiind de 1,5 miliarde de dolari. Astfel, înțelegerea cu firmele de marketing ar aduce puțină liniște pentru gruparea de pe Camp Nou. În plus, noul contract nu va schimba puterea exercitată de șefii clubului. Cu 51% din acțiuni, Joan Laporta și ceilalți oameni din conducerea catalană vor avea primul cuvânt de spus, indiferent de acțiunea de marketing propusă.

Xavi, dezamăgit că a ratat transferul lui Haaland

Xavi a fost întrebat de jurnaliștii spanioli despre situația lui Haaland, care urmează să semneze cu Manchester City. Antrenorul catalan s-a arătat dezamăgit de faptul că Barcelona nu poate concura cu cele mai bogate cluburi pe piața transferurilor. „Este păcat, nu suntem capabili să concurăm cu ei, nu avem resursele necesare”, a spus Xavi, citat de Marca.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

FOTO Real Madrid, victorie zdrobitoare cu Levante » Performanță fabuloasă reușită de Benzema + primul hattrick reușit de Vinicius

Are 6 titluri în Bundesliga și ar putea pleca de la Bayern odată cu Robert Lewandowski!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează