INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

UPDATE Îngrijorare la Barcelona » Sergio Aguero s-ar putea retrage la 33 de ani + reacția argentinianului

Sergio Aguero // foto: Guliver/gettyimages
Sergio Aguero // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 noiembrie 2021 13:21 / Actualizat vineri, 12 noiembrie 2021 17:11

La 33 de ani, Sergio Aguero traversează un moment dificil. Cariera sa este pusă în pericol de problemele cardiace cu care se confruntă, scrie presa apropiată de FC Barcelona.

UPDATE 17:00 » Aguero a oferit o primă reacție despre posibilitatea ca acesta să nu mai poată juca fotbal

„La aflarea zvonurilor care circulă, vreau să spun că urmez indiațiile medicilor de la club, fac teste și am un tratament stabilit pentru următoarele 90 de zile. Rămân mereu încrezător”, a scris atacantul pe pagina sa de Twitter.

Știrea inițială: Cariera lui Sergio Aguero, în pericol din cauza problemelor cardiace

Pe 30 octombrie, Sergio Aguero a ieșit de pe teren în minutul 41 al meciului dintre Barcelona și Alaves, scor final 1-1, acuzând dificultăți în a respira. Ulterior, investigațiile au relevat că atacantul argentinian suferă de aritmie cardiacă, iar Barcelona a anunțat că acesta va sta pe tușă cel puțin 3 luni.

Între timp, au apărut dubii că Aguero va reveni pe teren. Problemele sale sunt serioase, astfel că în anturajul său nu este exclusă posibilitatea ca atacantul să nu mai poată practica fotbal de performanță. Potrivit Catalunya Radio, medicii l-au informat deja pe fotbalist de această posibilitate.

Momentan nu este nimic cert, urmând ca situația lui Aguero să fie monitorizată atent în următoarele luni, în care atacantul va fi supus unor teste de stres. Aritmia lui Aguero nu este de natură benignă, el a fost supus unor ablații*, dar problema sa rămâne una delicată, iar medicii sunt rămân de precauți.

  • *Ablația cardiacă este o intervenție minim invazivă, care constă în cicatrizarea sau înlăturarea completă a unui țesut al inimii care provoacă tulburări de ritm cardiac.

Sergio Aguero a înscris peste 400 de goluri 

Dacă problemele medicale l-ar provoca să se retragă, Sergio Aguero ar lăsa în spate o carieră spectaculoasă, cu 4 cluburi în CV: Independiente, în țara natală, Atletico Madrid, Manchester City și Barcelona. 

Cel mai mare succes l-a avut în Anglia, acolo unde a cucerit nu mai puțin de 15 trofee alături de Manchester City. El are două trofee și alături de Atletico Madrid, precum și Copa America cu naționala Argentinei, pentru care a jucat de 101 ori și a înscris 41 de goluri.

La echipele de club, Sergio Aguero a înscris 379 de goluri în 663 de meciuri, unul dintre acestea pentru Barcelona, actuala sa formație.

Citește mai multe știri din La Liga: 

Aguero, primul mesaj după aritmia cardiacă

Florin Andone, din nou pe drumuri » Ce a decis Cadiz

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
bimbaq
bimbaq  •  12 Noiembrie 2021, 15:25

Just a few weeks ago, Sergio Aguero was selling the covid vaccine to 12 year old kids... Deh, nu e suficient ca ai facut tu, mai trebuie si altii sa faca ca tine...

michael
michael  •  12 Noiembrie 2021, 14:52

Care țeapă? Ăsta a venit ”moca” la Barca! Dacă are probleme cu inima, nu va mai face spot de performanță!

toss
toss  •  12 Noiembrie 2021, 14:35

Ce teapa pe Barca....asa le trebuie...*** bARCA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează