INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Probleme pe teren pentru un jucător al naționalei Angliei » Ironizat la final: „I s-a făcut greață de nemți”

Jude Bellingham // Foto: Imago
Jude Bellingham // Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 14:56 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 20:07

Englezului Jude Bellingham (18 ani) i-a venit rău în prelungirile meciului Angliei cu Germania, scor 1-1, acuzând crampe după efortul intens depus. Fanii s-au speriat, știind că nu i se întâmplă prima dată.

Derbyul Ligii A de pe Allianz Arena, Germania - Anglia 1-1, a avut un ritm care a consumat multă energie pe teren. Printre jucătorii ce au resimțit oboseala pe final s-a numărat Jude Bellingham

Chiar dacă n-a jucat de la început, intrând în minutul 14 în locul accidentatului Kevin Phillips, mijlocașul de 18 ani a avut probleme în prelungirile partidei. După unul din multele sprinturi făcute între cele două careuri și o recuperare reușită, puștiul Borussiei Dortmund s-a așezat pe gazon în propria treime și a acuzat crampe.

La cât alergase nu părea deloc un lucru neobișnuit. Numai că nu a putut să se ridice și a făcut semn arbitrului să întrerupă jocul pentru a primi îngrijiri medicale. Mingea nu a ieșit în afara terenului și Del Cerro Grande nu a fluierat, Jude așteptând în van ajutor de la margine.

Bellingham a făcut 7 tacklinguri

Bellingham se simțea rău și, după ce a vrut să continue jocul, s-a aplecat pe genunchi și a vomitat. Unii suporteri englezi s-au speriat, cunoscând că nu e prima oară când pățește asta. Alții au surprins pe fază scena și l-au filmat cu telefoanele mobile, postând imaginile pe rețelele sociale. Multe comentarii au remarcat efortul intens depus, Jude având șapte tacklinguri, dar au existat și reacții ironice: „Cred că i s-a făcut greață de nemți.”

Băutură cu electroliți

Colegii nu au intrat în panică și și-au văzut de joc, noroc că rămăseseră mai puțin de două minute până la final. La interviuri în zona mixtă, Bellingham a negat starea de disconfort și a explicat că lichidul vărsat era doar un suc. Pentru a-și reveni, fizioterapeuții lui Southgate i-au dat o băutură cu electroliți.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Avertisment din Finlanda: „Păcat că n-am reușit hattrickul, sigur eram titular și cu România!”

Contralovitură! Liverpool, gata să plătească 100 de milioane pentru noul star al Benficăi

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează