INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Ben Arfa dă de pământ cu Simeone și Mourinho: "Ucid fotbalul!" » Nici Ronaldo n-a scăpat! » O singură echipă îl încântă pe francez: "Fără ea, fotbalul pare mort"

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 16:41

Hatem Ben Arfa, 30 de ani, a criticat fotbalul promovat de tehnicienii lui Atletico Madrid și Manchester United, punctând lipsa spectacolului în jocul lui formațiilor antrenate de Diego Simeone, respectiv Jose Mourinho.

Mijlocașul de bandă al francezilor de la PSG nu este impresionat nici de Cristiano Ronaldo, pe care îl consideră prea previzibil, însă recunoaște că admiră fotbalul prestat de Barcelona.

"Mulți antrenori sunt convinși că inventează un nou tip de fotbal sub pretextul căutării unui sistem care blochează adversarul. Se pierde esența fotbalului cu Mourinho și Simeone. Cei doi prestează exact opusul filozofiei lui Johan Cruyff, al libertății în joc, și nu mai rămâne loc de plăcere", a comentat Ben Arfa, conform France Football.

Deși sunt cunoscuți pentru succesul dobândit cu un sistem defensiv, cei doi tehnicieni sunt acuzați de internaționalul francez că anulează spectacolul fotbalistic.

"Nu mai există spectacol, am ajuns în punctul în care fotbalul începe să mă intereseze tot mai puțin. Nu am plăcerea să vizionez meciurile. Ucidem fotbalul, chiar și în Ligue 1. Fotbalul este un show, oamenii vin la stadion să se distreze. Noroc că există Barcelona! Fără ea, fotbalul pare mort", a recunoscut fostul jucător al lui Newcastle și Nice.

31 de meciuria bifat Ben Arfa în tricoul lui PSG, reușind să marcheze și 2 goluri, ambele în Cupa Franței

În ciuda celor 26 de goluri marcate în 35 de partide în acest sezon, șeptarul lui Real Madrid nu este pe placul lui Ben Arfa. "Cristiano Ronaldo nu îmi oferă nicio emoție. Este mult prea previzibil!", l-a înțepat francezul pe campionul european.

sursa: fr.besoccer.com

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
yoz7777
yoz7777  •  05 Aprilie 2017, 19:05

Si barcelona e la fel de previzibila si plictisitoare ca real, atletico sau orice echipa a lui mou. Daca vrei fotbal te uiti la Dortmund, la Liverpool. Inainte vedeai si la Bayern, dar a terminat-o marele pep...

1329428023741761
Raymond Fustos  •  05 Aprilie 2017, 17:29

"în jocul formațiilor antrenate de" - lui*

Vezi toate comentariile (2)
Comentează