INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Bibiana Steinhaus va scrie istorie, duminică, în Bundesliga!

Foto: Bundesliga.com
Foto: Bundesliga.com

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 21:05

Bibiana Steinhaus e pregătită să scrie istorie în Bundesliga şi duminică va deveni prima arbitră care va conduce o partidă în prima ligă germană.

Presa germană anunţă că arbitra în vârstă de 38 de ani va oficia partida dintre Hertha Berlin şi Werder Bremen de duminică, de la ora 16:30.

Bibiana are experienţă la nivel înalt. Ea a fost la centru în finala Ligii Campionilor la feminin, dar şi în finala turneului olimpic feminin din 2012, de la Londra.

Totodată, ea e ofiţer de poliţie şi a arbitrat în cea de-a doua ligă germană din 2011. De-a lungul timpului, Bibiana Steinhaus a fost arbitru de rezervă la mai multe partide de Bundesliga.

80 de meciuri
a arbitrat Steinhaus în Zweite Bundesliga

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ucluj2011
ucluj2011  •  05 Septembrie 2017, 07:00
Postat de mutu57 pe 04 Septembrie 2017, 23:44

Pana acum 3 comentarii (fara al meu) la articolul asta. Doua din 3 apartin unor ***. Din pacate raportul asta prezinta nivelul civilizatiei din Romania. Iar celalalt comentator, (Merace) probabil comenteaza din strainatate. Trist, dar adevarat.

Ești varză , ești pe dinafară. Globalizarea și Political Corectness-ul (doar o formă de cenzură grțoasă și odioasă mult mai periculoasă pentru Omenire decît ceea ce făceau comuniștii care erau mici copii) sunt cele mai mari rele întîmplate vreodată spiritului uman , democrației , Planetei Pămînt. Nu este nici locul și nici timpul să-ți fac educația aici și acum pentru că nu vom termina nici pînă la la Anul Nou. V-au spălat ăștia creierul.Încercați să-l folosiți și să judecați și cu al vostru.... dacă nu e prea tîrziu.

mutu57
mutu57  •  05 Septembrie 2017, 04:30

Dispretul pentru femei este evident pe situl asta.

liviuemil
liviuemil  •  05 Septembrie 2017, 01:18

S-a intors lumea cu ....ala...in sus! Miine-poimiine o sa avem echipe mixte la fotbal Chiar nu-i gaseau nemtii o delegare la fotbal feminin????

Vezi toate comentariile (7)
Comentează