INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

"Bomba" finalului de an vine din Premier League! O supervedetă aflată pe val vrea cu orice preț la Real Madrid

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 10:12

Mijlocașul Eden Hazard, 26 de ani, a refuzat prelungirea contractului cu Chelsea, conform dezvăluirii făcute de tatăl său, și pare montat să ajungă la Real Madrid, echipă despre al cărei interes se vorbește de ceva vreme.

Actuala înţelegere expiră în 2020, iar cei de la Chelsea au vrut să-i "betoneze" contractul internaţionalului belgian însă acesta nu a dorit să facă acest pas în speranţa că va ajunge la Real Madrid, conform presei din Spania, care iese pe prima pagină cu această supermutare.

Vorbind pentru ziarul belgian Le Soir, tatăl lui Hazard, Thierry Hazard, a încercat să fie rezervat.

"Ceea ce vă pot dezvălui despre Eden este că a refuzat prelungirea contractului. Nu vă pot da prea multe amănunte despre o posibilă plecare a sa. Pot să vă spun doar că nu există în acest moment interes de la Real Madrid. Nu există niciun contract, Eden este doar una dintre părţile implicate".

La rândul său, antrenorul lui Chelsea, Antonio Conte, a declarat într-o conferinţă de presă:

"Răspunsul meu este întotdeauna acelaşi. Aceasta este o conversaţie privată între jucător şi echipă şi între jucător şi agent. Sunt mândru să îl am în ehipa mea şi sunt foarte fericit să lucrez cu el".

16 golurişi 9 assisturi a avut Hazard sezonul trecut în Premier League, fiind unul dintre principalii artizani la titlul cucerit de gruparea lui Conte

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
zorrozabal
zorrozabal  •  30 Decembrie 2017, 14:23

N-are loc de Denis Man!

1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  30 Decembrie 2017, 13:25

Foarte interesant si pertinent acesti articol din care...n-am aflat nimic, *** Eden nu zice nimic, tac-su se face ca ploua, Conte o arde discret iar la Real e inchis, ca se face inventarul. Asta da stire bomba!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  30 Decembrie 2017, 11:40

Il vrei la FC FîCîSîBî? La Steaua nu cred ca se duce in L4.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează