INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Brazilienii critică transferul lui Neymar la Al-Hilal: „O pată pentru totdeauna în carieră”. Care ar fi, de fapt, adevăratul plan al lui Ney

Neymar în tricoul Braziliei
Neymar în tricoul Braziliei

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 11:21 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 11:22

Publicația Globoesporte consideră că Neymar n-ar fi trebuit să meargă acum în Arabia Saudită, dacă prioritatea este să-și construiască și să-și construiască și să-și consolideze cariera”. Fohla de Sao Paulo a aflat însă că Neymar vrea să se întoarcă în Europa și să joace un sezon 2025/2026 la cel mai înalt nivel înaintea CM 2026. Foarte probabil, la Barcelona.

Presa braziliană nu vede cu ochi buni transferul lui Neymar de la PSG în Arabia Saudită. În opinia jurnaliștilor de la Globoesporte, "plecarea la Al-Hilal va fi o pată pentru totdeauna în cariera lui Neymar. Dacă prioritatea este să-și construiască și să-și consolideze cariera, el nu ar fi trebuit să meargă în Arabia Saudită în acest moment".

Lionel Messi a înscris noaptea trecută de la 30 de metri și a deschis „robinetul” conspirațiilor: „Ceva e dubios aici. FBI să investigheze!”
SUA
Lionel Messi a înscris noaptea trecută de la 30 de metri și a deschis „robinetul” conspirațiilor: „Ceva e dubios aici. FBI să investigheze!”

Neymar contestă criticile: „Simt că aceasta este decizia potrivită la momentul potrivit”

Atacantul în vârstă de 31 de ani a contracarat prompt criticile venite de acasă: 

„Al-Hilal este un club imens, cu fani fantastici. Cei mai buni din Asia. Simt că aceasta este decizia potrivită la momentul potrivit pentru mine. Îmi place să câștig și să marchez goluri și intenționez să continui asta cu Al-Hilal. Vreau să scrie o nouă poveste, iar liga din Arabia Saudită are o energie extraordinară".

„Neymar ar putea realiza mult mai mult"

Dar pe compatrioții săi tot nu i-a convins. Același Globoesporte susține că, „deși Neymar are destule succese în palmares, precum medalia olimpică de aur, un triumf în Copa Libertadores și Liga Campionilor, rămâne sentimentul că unul dintre cele mai mari talente ale generației sale ar putea realiza mult mai mult".

Folha de Sao Paulo, în schimb, a aflat că planul lui Neymar nu este de a se "îngropa" în deșert. Internaționalul brazilian ar urma să-și ducă la bun sfârșit contractul pe două sezoane cu Al-Hilal, pentru ca apoi, la 33 de ani, să se întoarcă în Europa. Gratis. Cel mai probabil, la Barcelona!

Scopul său e să joace un sezon 2025/2026 la cel mai înalt nivel înainte de Cupa Mondială din 2026, unde țintește primul titlu mondial din carieră! 

90de milioane de euro va primi PSG de la Al-Hilal în schimbul lui Neymar

100de milioane de euro pe sezon va încasa Neymar la Al-Hilal, potrivit postului tv saudit Al-Arabija

Citește și: 

Alarmă la Bayern Munchen! Candidații la postul lui Manuel Neuer pleacă, refuză sau se accidentează

Lionel Messi a înscris noaptea trecută de la 30 de metri și a deschis „robinetul” conspirațiilor: „Ceva e dubios aici. FBI să investigheze!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
dinamo100
dinamo100  •  16 August 2023, 17:52

Neymar n-avea ce sa caute in Arabia. Odata mers acolo cariera lui e incheiata, nu are cum sa mai revina la Barcelona la 33 de ani. Eventual sa se mute atunci in MSL.

DMA87
DMA87  •  16 August 2023, 13:04

Da, acum înțeleg. Totul are sens. Stă doi ani la arabi și se odihnește. După care rupe norii in Europa. Si apoi, bomboana de pe colivă. Atacă cu naționala Braziliei titlul mondial. Amin!!!

Shogun01
Shogun01  •  16 August 2023, 12:55

mai poate juca doar la festivalul de la Rio

Vezi toate comentariile (4)
Comentează