INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Moment incredibil la Chelsea, surprins de camerele TV! Tuchel, exasperat de propriul fotbalist: „Tu joci în dreapta, chiar nu pricepi?!”

Thomas Tuchel, antrenor Chelsea // foto: Guliver/gettyimages
Thomas Tuchel, antrenor Chelsea // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2021 12:55 / Actualizat marti, 09 martie 2021 14:32

Camerele TV l-au surprins pe Thomas Tuchel (47 de ani) îl timp ce îl apostrofa pe Timo Werner (25), în meciul dintre Chelsea și Everton, câștigat de londonezi cu 2-0.  

Thomas Tuchel, antrenorul „albaștrilor”, și Timo Werner, atacantul pe care Chelsea l-a cumpărat în vară cu 53 de milioane de euro, sunt protagoniștii unui moment ce a devenit viral. În încercarea de a găsi postul pe care Werner să dea cel mai bun randament, Tuchel i-a transmis fotbalistului său să joace în partea dreaptă a atacului cu Everton. 

Văzându-l pierdut pe teren, Tuchel a intervenit în minutul 26 și i-a transmis lui Werner un mesaj: „Timo, cât mai stai în partea stângă? Tu joci în dreapta, dar în ultimele 15 minute ai stat numai în stânga. Chiar nu înțelegi?”, i-a strigat Tuchel atacantului, potrivit dailymail.

Chelsea, victorioasă cu Everton

Chelsea a găsit drumul spre poartă în cele din urmă, dar nu prin Werner, ci prin autogolul lui Ben Godfrey, apoi prin Jorginho, din penalty.

Timo Werner a fost înlocuit cu Christian Pulisic în minutul 90 și a ajuns la 5 meciuri fără gol marcat, 4 dintre acestea în Premier League.

10 goluri și 9 pase de golare Timo Werner la Chelsea în acest sezon, în 37 de apariții. A fost folosit pe toate posturile în atac, dar nu a dat randamentul scontat

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Reacția presei din Italia după victoria lui Inter: „Așa-i place lui Conte să câștige!”

Low renunță la naționala Germaniei! Ce înseamnă pentru noi + Cine sunt favoriții să îi ia locul

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează