INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Christoph Daum, fostul selecționer al României, a anunțat că suferă de cancer: „Mă știți, sunt un luptător”

Christoph Daum, în stânga // foto: Instagram @ christoph_daum_official
Christoph Daum, în stânga // foto: Instagram @ christoph_daum_official

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 14:22 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 14:45

Christoph Daum (68 de ani), selecționer al României între iulie 2016 și septembrie 2017, a anunțat astăzi că se află sub tratament după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Neamțul cu 10 meciuri pe banca primei reprezentative a României, bilanț 3 victorii, 3 egaluri, 4 înfrângeri, a redactat o scrisoare adresată fanilor fotbalului.

Final de drum pentru jucătorul de la FCSB: „Un bezmetic ca ăsta te poate costa titlul! Gata, scăpăm de el și transferăm altul”
FCSB
Final de drum pentru jucătorul de la FCSB: „Un bezmetic ca ăsta te poate costa titlul! Gata, scăpăm de el și transferăm altul”

Christoph Daum a anunțat că a fost depistat cu cancer

Din nefericire, m-am retras din viața publică în ultimele luni, deoarece am fost diagnosticat cu cancer în timpul unui control de rutină. De atunci am fost pe cele mai bune mâini cu doctorul Jurgen Wolf și echipa de la CIO Koln și sunt bucuros că tratamentul merge foarte bine!

Mă știți, sunt un luptător și înfrunt această provocare cu optimism și cu toată puterea. Vă rog să respectați faptul că am nevoie de intimitate acum, pentru a mă face bine cât mai curând posibil.

Veștile pozitive mă bucură și vă mulțumesc pentru sprijin. Nu pot decât să vă sfătuiesc pe toți să mergeți la timp pentru depistarea cancerului!

- Christoph Daum

Christoph Daum, fost antrenor cu un CV bogat, care conține formații precum FC Koln, Stuttgart, Besiktas, Bayer Leverkusen și Fenerbahce, a ieșit din activitate în 2017, când a plecat de la cârma naționalei României.

Daum a cucerit campionatul în Germania în 1992 alături de Stuttgart și de 3 ori în Turcia, o dată cu Besiktas (1995) și de două ori alături de Fenerbahce (2004 și 2005).

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Tensiuni și la victorie! Gerard Pique, fluierat de fanii Barcelonei! Xavi îl apără: „Este un exemplu în vestiar”

FCSB a fost umilită de Silkeborg, 0-10, dar Gigi Becali nu renunță la primăvara europeană: „Vreau victoria cu Anderlecht!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
maistorkokir
maistorkokir  •  22 Octombrie 2022, 00:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

misu50
misu50  •  21 Octombrie 2022, 19:03

Viele Gesundheit, herr Daum!

tristan
tristan  •  21 Octombrie 2022, 18:58

Multa sanatate ii doresc!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează