INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Continuă războiul! Conte îl atacă dur pe Mourinho: ”Ai arătat că ești un om de nimic! Un tip fals, care doar insultă și rănește”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2018 09:18

Chelsea a remizat cu Norwich, 0-0, în Cupa Angliei. Managerul lui Chelsea, Antonio Conte, i-a răspuns rivalului său, Jose Moruinho, după ce acesta a declarat că "nu voi suspendat niciodată pentru blaturi".

Atac, contraatac. Confruntarea Mourinho - Conte nu se mai termină. Când managerul lui United a declarat că "nu am fost și nu voi fi niciodată suspendat pentru blaturi", aluzie la sancțiunea dictată împotriva lui italianului pentru că, în sezonul 2010-2011, a ascuns două meciuri trucate în perioada în care era antrenor la Siena, l-a aprins încă o dată pe Conte. Și a venit răspunsul, după 0-0 la Norwich în turul 3 al Cupei Angliei (partidă ce va fi rejucată).

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului Norwich - Chelsea 

"Nivelul lui e foarte scăzut"

"Cred că, dacă faci asemenea afirmații, atunci trebuie să cunoști adevărul. Adevărul este că, sportiv, am fost suspendat patru luni. Apoi, am dus procesul la tribunal și acolo s-a stabilit că sunt nevinovat, am fost achitat", și-a început tirada managerul lui Chelsea. "Fii atent înainte să spui ceva, înainte să rănești o persoană. Ai demonstrat că ești un om de nimic. Un om de nimic. Doar insulți, rănești".

Nu s-a oprit. "Voi nu știți foarte bine situația, dar eu am aflat cum s-a purtat el în trecut. A fost un om de nimic în multe circumstanțe și a rămas un om de nimic, sigur va fi la fel și în viitor. Nivelul lui e foarte scăzut". 

"I-a făcut mult rău lui Ranieri"

Conte nu a uitat cum a reacționat Mourinho față de Ranieri. "Îmi amintesc când l-a luat peste picior pe Ranieri pentru accentul său în engleză. I-ai făcut mult rău. După ce Ranieri a fost concediat, a purtat tricou cu Ranieri. Ești un fals! Vrei să te bați cu cineva, încerci să-l ucizi. Iar doi ani mai târziu, încerci să-l ajuți, însă o faci pentru tine, ca să dea bine la imagine". 

"În ultimul timp, Mourinho suferă de amnezie. Când îmbătrânești, există acest risc. Și pentru mine, și pentru voi, jurnaliștii, pentru toți. Situația e clară, nu mai e nimic de spus. Pe «Old Trafford», la viitorul meci, eu și el față în față. Sunt gata, nu știu dacă și el e pregătit" Antonio Conte, manager Chelsea

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează