INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Cristiano Ronaldo a marcat, probabil, cel mai neobișnuit gol din carieră » Reușita lui CR7, învăluită în fum. La propriu!

Golul lui Ronaldo s-a produs în condiții speciale / Sursă foto: Facebook@ نادي النصر السعودي - AlNassr Saudi Club
Golul lui Ronaldo s-a produs în condiții speciale / Sursă foto: Facebook@ نادي النصر السعودي - AlNassr Saudi Club

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 23:06 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 23:15

Cristiano Ronaldo și-a continuat forma excelentă din noul sezon și a înscris o „dublă” în victoria lui Al Nassr Riyadh cu Al Ahli, scor 4-3, din etapa #7 din campionatul Arabiei Saudite.

Dintre sutele de goluri marcate de Ronaldo de-a lungul carierei, probabil că niciunul n-a avut parte de „regia” celui izbutit vineri seara, în succesul spectaculos al lui Al Nassr cu Al Ahli. Lusitanului i-au luat doar patru minute pentru a deschide scorul, reușita producându-se în condiții speciale.

Cristiano Ronaldo, gol învăluit în fum în Arabia Saudită!

Angajat în lateral de Sadio Mane, celălalt superstar din atacul formației din Riyadh, Ronaldo a pătruns spre careu și a șutat cu stângul, în forță, de la 13-14 metri. A fost vorba de instinct, mai degrabă, fiindcă „veteranul” portughez nu a văzut absolut nimic. Poarta adversă era învăluită în fum, din cauza fumigenelor aprinse de suporteri! (VIDEO cu golul)

Cristiano Ronaldo a marcat, probabil, cel mai neobișnuit gol din carieră » Reușita lui CR7, învăluită în fum. La propriu!
Golul lui Cristiano Ronaldo / Captură Twitter

Ronaldo și-a continuat recitalul în repriza a doua, punctând pentru 4-2 în minutul 52. În prealabil, Talisca reușise și el o „doppietta”, în timp ce pentru oaspeți au punctat alte vedete: Franck Kessie și Mahrez.

Al Ahli a marcat golul de 4-3 în minutul 88, iar finalul a fost pe muchie de cuțit, cu 10 minute dictate de la margine.

Cristiano Ronaldo domină topul golgeterilor

La 38 de ani și jumătate, Cristiano Ronaldo e liderul golgeterilor în Arabia Saudită, cu nouă reușite în actuala stagiune, patru fiind reușite din penalty. Între timp, Al Nassr își continuă „urcușul”: a ajuns la cincio victorii consecutive și are acum 15 puncte, doar trei în spatele liderului Al-Ittihad.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Patru jucători de la Real Madrid au fost puși sub acuzare pentru difuzarea unui filmuleț cu caracter sexual

Șumudică, prima victorie de la revenirea în Turcia » Golul lui Drăguș a declanșat nebunia! Niță și Maxim au fost și ei titulari

Xavi a semnat! Barcelona a făcut anunțul oficial

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează