INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

video Furibund! Cristiano Ronaldo a urlat la adversari, după ce Al Nassr a pierdut două puncte: „N-ați vrut să jucați!”

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 18:57 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 19:01

Cristiano Ronaldo (38 de ani), căpitanul lui Al Nassr, nu a putut înscrie și echipa galben-albastră a remizat pe terenul lui Al-Feiha (0-0). A rămas la trei puncte în spatele liderului Al-Ittihad, motivul pentru care lusitanul era furios.

Când totul funcționează așa cum ar vrea și echipa câștigă, Cristiano Ronaldo e cel mai fericit. În caz contrar, dacă jocul nu se leagă, ocaziile nu se concretizează, nimeni nu se mai înțelege cu starul portughez, mai ales acum, la 38 de ani.

Noi șicane în calea demolării stadionului Dinamo: „Facem apel”
Dinamo
Noi șicane în calea demolării stadionului Dinamo: „Facem apel”

Cristiano Ronaldo, patru șuturi, unul pe poartă, zero goluri

Și în Arabia Saudită, Ronaldo e neschimbat. În zilele în care Al-Nassr nu învinge, lusitanul e cel mai supărat. Așa s-a întâmplat și duminică seară, în deplasarea cu Al-Feiha.

Formația aflată pe locul 11, în a doua jumătate a clasamentului, a reușit să păstreze poarta neatinsă, oricât a încercat Ronaldo, care a șutat de patru ori, dar numai o dată a țintit bine. Și atunci, s-a opus goalkeeperul. 0-0, a doua partidă în ultimele patru etape în care Cristiano pierde puncte, după 0-1 cu Al-Ittihad.

VIDEO. Rezumatul meciului Al Feiha - Al Nassr (0-0)

Cristiano Ronaldo le-a reproșat adversarilor că trag de timp

Mai rău pentru Al-Nassr. În weekend, marea sa rivală, liderul Al-Ittihad, s-a impus pe terenul lui Al-Wehda, 2-1, și s-a desprins la trei puncte de Al-Nassr, care are un duel teribil runda viitoare, derbyul Riadului, împotriva lui Al-Hilal.

De aici și starea de nervozitate exacerbată a lui Ronaldo. La sfârșit, a strigat la jucătorii adverși, în timp ce trecea pe lângă ei: „N-ați vrut să jucați!”. La fel reacționase de câteva ori și spre finalul meciului, reproșându-le celor de la Al-Feiha că trag de timp.

Cristiano Ronaldo a plecat primul la vestiare

Așa s-a dus la vestiare, furibund. Gesticula furios. Antrenorul Rudi Garcia și colegii lui Ronaldo încă erau pe teren. El plecase deja la dușuri după o confruntare în care cedase încă două puncte.

Citește și:

Chelsea e primul club din Premier cu pierderi de peste un miliard de lire sterline! Aproape un sfert din sumă, înregistrată în 2021-2022

Continuă scandalul uriaș după ce arbitrul l-a lovit cu cotul pe Robertson. Presiune mare să fie suspendat tot restul sezonului!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează