INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Cristiano Ronaldo, un nou gol în Arabia Saudită » A marcat în victoria lui Al Nassr din deplasare

Cristiano Ronaldo. 
Foto: Instagram @cristiano
Cristiano Ronaldo. Foto: Instagram @cristiano

Articol de - Publicat duminica, 12 noiembrie 2023 07:54 / Actualizat duminica, 12 noiembrie 2023 09:13

Atacantul celor de la Al Nassr, Cristiano Ronaldo (38 de ani), a marcat un gol în victoria obținută de trupa din Riad pe terenul celor de la Al Wehda, scor 3-1, într-o partidă din runda cu numărul 13 din prima ligă din Arabia Saudită. 

Al Nassr Riad continuă forma bună arătată în ultimele luni. Trupa din capitala Arabiei Saudite a suferit ultima înfrângere pe 18 august, când ceda pe teren propriu în fața lui Al Taawon, scor 0-2, în etapa a doua din campionat. 

Ce i-a strigat Hagi lui Feșnic, pe tunel, imediat după Farul - Hermannstadt
FARUL - HERMANNSTADT
Ce i-a strigat Hagi lui Feșnic, pe tunel, imediat după Farul - Hermannstadt

Sâmbătă seară, echipa antrenată de portughezul Luis Castro (62 de ani), a obținut o victorie importantă în campionat, 3-1 în deplasare pe terenul lui Al Wehda. 

VIDEO. Cristiano Ronaldo a marcat un gol în victoria obținută de Al Nassr pe terenul lui Al Wehda 

Al Nassr a deschis scorul în minutul 11, prin Alex Telles. Fostul fundaș stânga de la Manchester United, Sevilla și FC Porto a executat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, în colțul stâng al porții. 

Munir, marocanul din poarta gazdelor, a privit neputincios cum balonul a intrat în poartă. 

Al Nassr a dus scorul la 2-0 cu șase minute înainte de intrarea la cabine. Marcelo Brozovic a trimis o centrare din banda stângă, Abdulelah Al Amri, fundașul lui Al Nassr, a câștigat un duel la cap cu Oscar Duarte, stoperul lui Al Wehda, și a înscris. 

Mingea a atins bara dreaptă înainte de a intra în poartă. 

Cristiano Ronaldo a marcat pentru 3-0 în minutul 49, la capătul unei faze în care defensiva lui Al Wehda a gafat în mai multe rânduri. 

Portarul Munir a pasat scurt către Faycal Fajr, mijlocașul lui Al Wehda. Fajr a trimis balonul înapoi către Oscar Duarte, dar fundașul din Costa Rica a degajat în Sami Al Naji, mijlocașul lui Al Nassr. 

Mingea a ajuns la Abdulaziz Noor, mijlocașul gazdelor, care a trimis balonul înapoi „acasă”. Doar că pasa a fost mult prea scurtă. Aflat pe fază, Cristiano Ronaldo a profitat și l-a învins pe Munir cu un șut din voleu, din 7 metri. 

Este al 13-lea gol marcat de portughez în acest campionat, în 12 meciuri, perioadă în care a dat și 7 pase decisive. 

Al Wehda a redus din handicap în minutul 81, prin brazilianul Anselmo. Faycal Fajr a trimis mingea în careu din lovitură liberă, Oscar Duarte a reluat în fața porții, iar Anselmo a finalizat cu capul, din 6 metri. 

Al Nassr Riad ocupă locul secund în clasament, cu 31 de puncte adunate, 4 sub liderul Al Hilal

În runda viitoare, trupa din Riad primește pe teren propriu vizita lui Al Akhdoud, echipa unde joacă Andrei Burcă și Florin Tănase. Meciul e programat pe 24 noiembrie.

Citește și: 

Real Madrid, „manita” cu Valencia! În absența lui Bellingham, Vinicius și Rodrygo au dat recital

Titan Kane! Bate record după record. Ce prag incredibil a atins la meciul cu Heidenheim

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
Stelian66
Stelian66  •  12 Noiembrie 2023, 10:10

Ce sa faca si el , da goluri pe banda rulanta . Ca sa Alba haterii material de “Inima rea”. Se apropie rapid de 900 goluri . Cam cat toti atacantii FCSB unui pe 100 ani .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează