INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Cristiano Ronaldo, „trădat” de colegi! Al Nassr, eliminare din Liga Campionilor Asiei după un meci cu 7 goluri, răsturnări de scor și penalty-uri

Cristiano Ronaldo, foto: Getty Images
Cristiano Ronaldo, foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 09:29 / Actualizat marti, 12 martie 2024 10:26

Cristiano Ronaldo (39 de ani) a trăit una dintre cele mai triste seri din cariera de jucător, după ce echipa sa, Al Nassr, a fost eliminată dramatic din sferturile Ligii Campionilor Asiei, scor 3-4 după prelungiri.

Al Nassr a fost eliminată de Al-Ain, formație din Emiratele Arabe Unite, după un meci cu un final dramatic. În tur, Al-Ain s-a impus pe teren propriu, scor 1-0. La Riyadh, partida a intrat în prelungiri după 3-2 în timpul regulamentar pentru formația lui Ronaldo și 4-3 după prelungiri.

Lui Gaziantep îi merge bine fără Șumudică » Deian Sorescu și Denis Drăguș, marcatori în victoria cu Besiktas! Florin Niță a apărat un penalty
TURCIA
Lui Gaziantep îi merge bine fără Șumudică » Deian Sorescu și Denis Drăguș, marcatori în victoria cu Besiktas! Florin Niță a apărat un penalty

În cele din urmă, Al-Ain s-a impus la loviturile de departajare după ce trei colegi de-ai lui Ronaldo au ratat de la punctul cu var.

Cristiano Ronaldo, eliminare din Liga Campionilor Asiei după un meci dramatic

Al Nassr a revenit de la 0-2, a dus meciul în prelungiri, iar Cristiano a înscris golul care a trimis meciul la loviturile de departajare în minutul 118.

Gazdele au început foarte rău partida și au primit gol în minutul 28, Soufiane Rahimi (27 de ani) a deschis scorul, însă veștile dezastruoase nu s-au oprit aici pentru Ronaldo & Co.

Același Rahimi a realizat „dubla” în minutul 45, iar Al Nassr avea nevoie de trei goluri pentru a trimite partida în prelungiri. Abdulrahman Ghareeb (26 de ani) a redus din handicap chiar înainte de pauză, iar gazdele au reînceput să spere.

Repriza a doua a început extrem de bine pentru Al Nassr, care a egalat datorită unui autogol semnat de Khalid Eisa (34 de ani). Trupa lui Ronaldo a reușit remontada în minutul 72, datorită unui gol marcat de Alex Telles (31 de ani), după o lovitură liberă executată foarte bine.

Cristiano Ronaldo, singurul jucător de la Al-Nassr care a înscris la penalty-uri

Partida a intrat în prelungiri, iar gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 98, Ayman Yahya (22 de ani) a fost eliminat direct, după intervenția VAR. Sultan Al Shamsi (27 de ani) a înscris golul 3 pentru Al-Ain în minutul 103, iar calculele păreau terminate pentru echipa lui Cristiano.

A venit rândul lui Ronaldo să iasă la rampă...și în ce moment! Starul portughez a înscris golul care a trimis meciul la loviturile de departajare în minutul 118, chiar dintr-un penalty.

Cu scorul general de 4-4, totul s-a decis la penalty-uri, acolo unde Cristiano Ronaldo a fost „îngropat” de colegi. Dacă starul portughez și-a făcut treaba, toți colegii săi au ratat! Marcelo Brozovic (31 de ani), Alex Telles (31 de ani) și Otavio (29 de ani) l-au „trădat” pe lusitan, iar jucătorii lui Al-Ain au transformat fiecare lovitură de la 11 metri și s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, acolo unde se vor lupta cu Al-Hilal sau Al-Ittihad pentru un loc în finală.

Citește și alte știri:

Viziunea lui Nasser Al-Khelaifi pentru PSG după plecarea lui Kylian Mbappe
PSG
Viziunea lui Nasser Al-Khelaifi pentru PSG după plecarea lui Kylian Mbappe
Denis Drăguș, dorit de două echipe cu pretenții din Bundesliga
Gaziantep
Denis Drăguș, dorit de două echipe cu pretenții din Bundesliga

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  12 Martie 2024, 11:26

Pensia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează