INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

Cristiano Ronaldo, în doliu: „A murit una dintre cele mai bune prietene”

Jose Semedo, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cristiano Ronaldo din fotbal, a rămas fără soție săptămâna trecută, după ce Soraia, partenera lui din ultimii 15 ani, a decedat la numai 34 de ani
Jose Semedo, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cristiano Ronaldo din fotbal, a rămas fără soție săptămâna trecută, după ce Soraia, partenera lui din ultimii 15 ani, a decedat la numai 34 de ani

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 18:31 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 18:34

Jose Semedo, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Cristiano Ronaldo din fotbal, a rămas fără soție săptămâna trecută, după ce Soraia, partenera lui din ultimii 15 ani, a decedat la numai 34 de ani. Se pare că o infecție i-a fost fatală acesteia. Momentan, nu sunt cunoscute toate detaliile despre cauza morții.

„Există momente în care totul trece pe locul doi. Chiar şi fotbalul. Săptămâna trecută, în mod neaşteptat, o fiinţă umană fantastică ne-a părăsit, draga noastră Soraia, o mamă şi o soţie minunată, una dintre cele mai bune prietene pe care viaţa mi le-a dat. 

Nimic nu poate şterge durerea fratelui meu Jose Semedo şi a întregii sale familii, dar suntem împreună, astăzi ca întotdeauna, pentru a trece peste acest moment foarte dificil. Odihneşte-te în pace, prietena mea. Nu te vom uita niciodată!”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Ronaldo, alături de Cristiano Jr, Georgina (dreapta), Semedo și Soraia, soția decedată a căpitanului de la Vitoria Setubal:

Jose Semedo, în 2015: „Cristiano Ronaldo se va întoarce în Anglia”

Semedo și Cristiano Ronaldo au crescut împreună în academia lui Sporting, iar de atunci au rămas prieteni și își petrec unele dintre vacanțe împreună.

În 2015, Semedo era convins că Ronaldo, la acea vreme jucătorul lui Real Madrid, își va încheia cariera în Anglia: „E foarte fericit la Madrid, dar el iubește fotbalul englez. Iubește și oamenii din Anglia. Eu sunt convins că el va reveni în Anglia. Nu își va încheia cariera până nu va mai juca în Premier League”.

Cristiano Ronaldo mărturisește: „Mă simt ca într-o cușcă! Aș plăti să-mi recapăt intimitatea”

Cristiano Ronaldo (36 de ani) le transmite oamenilor că faima nu aduce și fericire, plângându-se că nu a ieșit în parc deloc în ultimii doi ani alături de Georgina și copiii săi.

Deși pare că are tot ce își dorește, Cristiano se plânge. „Dacă aș putea, aș plăti pentru a-mi recupera intimitatea. Știți de câte ori am fost în parc cu copiii în ultimii doi ani? Niciodată!”, a declarat Ronaldo în Daily Mail.

„Dacă am merge în parc, dintr-o dată, am fi înconjurați. Copiii ar fi nervoși, eu m-aș enerva, la fel și iubita mea. Mă simt ca într-o cușcă, însă e prea târziu să mai schimb ceva”.

Jucătorul lui United a încheiat: „E plictisitor să fii în pielea mea. Când capeți notorietate, totul e frumos. Ești faimos, un jucător fantastic, câștigi trofee, ajungi pe coperta ziarelor, la televiziune. Mai târziu, cauți intimitate. Și nu mai e intimitate”.

Imagini de colecție cu Cristiano Ronaldo la Manchester United

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Pochettino, atacat de soția unui star de la PSG: „Un criminal! Vă dați seama ce face?!”

Qatarul dă înapoi? Negocieri în toi cu șefii FIFA

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
117850672514156
Ungureanu Ionut  •  05 Octombrie 2021, 20:35

Să-i fie țărâna ușoară...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează