INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM 2022

Cristiano Ronaldo, mesaj după hat-trick-ul din preliminariile Campionatului Mondial: „O nouă noapte istorică”

Cristiano Ronaldo // FOTO: Imago
Cristiano Ronaldo // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 07:40 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 09:35

Cristiano Ronaldo a fost omul meciului în victoria obținută de Portugalia, 5-0 cu Luxemburg, în preliminariile CM 2022.

Startul portughez, aflat la meciul 182 pentru națională, a reușit un hat-trick spectaculos: a înscris de două ori în decurs de cinci minute, ambele reușite venind din penalty, apoi a punctat spectaculos din acțiune în minutul 87.

Cristiano Ronaldo, prima reacție după hat-trick-ul din Portugalia - Luxemburg: „O altă noapte istorică”

Atacantul de 36 de ani de la Manchester United a postat după meci un mesaj pe Instagram.

„O nouă victorie, un alt pas către obiectivul nostru, o altă noapte istorică apărând culorile țării noastre! Totul devine mai ușor atunci când jucăm acasă, în fața unui public care ne încurajează din primul până în ultimul minut... 

Am promis că voi face mereu mai mult și mai mult! Este în ADN-ul meu. Este în ADN-ul nostru. Nu vom fi niciodată mulțumiți, nu ne vom preda niciodată și vom lupta mereu pentru tot ceea ce putem realiza! Hai, Portugalia!”, a fost reacția lui Cristiano.

Cu cele trei reușite, Ronaldo contabilizează în total 9 goluri contra micuțului stat Luxemburg, care devine victima preferată a lui CR7 de la nivel de echipă națională. Cristiano reușea primul gol contra luxemburghezilor în 2004, în urmă cu 17 ani. 

10 goluria înscris Cristiano în 10 meciuri jucate la club și selecționată în acest sezon

Cristiano Ronaldo, definitiv în istoria Portugaliei

Cristiano Ronaldo avea 18 ani și jumătate când a debutat pentru Portugalia, pe 20 august 2003, la amicalul contra Kazahstanului de la Chaves (1-0). L-a înlocuit la pauză pe Luis Figo. Zece luni mai târziu, pe 12 iunie 2004, a înscris primul gol, la 1-2 cu Grecia, la startul Euro 2004. Intrase tot după prima repriză, schimbându-l pe Simão Sabrosa.

115 goluriare Cristiano Ronaldo pentru naționala Portugalie, cele mai multe reușite de un jucător. Portughezul are 6 peste precedentul record al iranianului Ali Daei

La aproape 37 de ani, Ronaldo este de neoprit. A ajuns la a 182-a selecție în tricoul roș-verde. În Europa, nimeni nu mai are atâtea partide pentru țara sa. Tocmai l-a întrecut pe Sergio Ramos (Spania, 180. Recordul mondial îl deține malaysianul Soh Chin Ann (219).

VIDEO Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United

Citește și: 

Incidente grave și în Albania - Polonia, meci întrerupt timp de 20 minute

Din nou scandal la Anglia - Ungaria! » Bătaie pe Wembley: maghiarii i-au forțat pe polițiști să se retragă în stadion, după îngenuncherea contra rasismului

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează