INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Mama lui Dani Alves, în centrul unui scandal » Acuzată că a publicat imagini cu victima fostului fotbalist

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 14:22 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 15:03

Lucia Alves, mama lui Dani Alves, se află în centrul unui moment controversat.

Fostul fotbalist al Barcelonei se află în prezent în închisoare din ianuarie 2023, fiind acuzat de viol. Acum, mama lui, în încercarea de a-l apăra, a făcut un gest controversat, care i-a adus mai multe critici.

Mama fotbalistului a postat pe Instagram un clip cu fata care-l acuză pe de viol pe Dani Alves în care aceasta dansează și petrece cu ocazia zilei ei de naștere.

În clipul postat de Lucia Alves i se vede fața tinerei care-l acuză pe Dani Alves, iar lumea o acuză pe mama fostului fotbalist că i-a publicat prima dată chipul acesteia.

„Cine are încredere în Dumnezeu nu pierde nicio bătălie. Vrea doar faimă și bani”, a spus Lucia Alves.

Victima agresiunii lui Dani Alves refuză o înțelegere financiară

Dani Alves urmează să fie judecat la jumătatea anului. Și a încercat, prin intermediul noii sale avocate, să ajungă la un acord cu victima. Încercările sale repetate (trei la număr) de a fi pus în libertate până se va judeca procesul au eșuat. 

La fel cum și victima agresiunii sexuale comise la finele anului trecut a refuzat cei 150.000 de euro, plătiți în contul acesteia pentru a i se diminua pedeapsa, decisă de judecători dacă va fi găsit vinovat. 

Ines Guardiola, care l-a înlocuit la începutul toamnei pe fostul apărător al sud-americanului, speră ca sentința, pronunțată în 2024, să fie redusă datorită plății despăgubirii amintite mai sus. 

Pe de altă parte, avocatul acuzării susține teoria că nicio sumă de bani nu poate compensa trauma suferită de clienta lui. „Orice infracțiune care este un atac la libertatea sexuală și produce daune morale are consecințe ireparabile", a declarat acesta pentru El Periódico de Cataluña. Guardiola mai speră, totuși, să obțină cea mai mică pedeapsă pentru Alves. Numai patru ani în spatele gratiilor și o compensație financiară majoră.

Citește și: 

Sky Germania confirmă Gazeta: „Da, Radu Drăgușin e pe lista lui Bayern”. Bild citează GSP.RO

Se prefigurează o achiziție „galactică”. Ce star ar putea ajunge în vară la Madrid la un preț „accesibil”!

Citește și:

A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Tenis
A împărțit vestiarul cu Simona Halep și Sorana Cîrstea și dezvăluie: „Era o tensiune între ele. Atmosferă grea, ulterior am aflat”
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Campionate
Acord la Londra! Barcelona va avea un nou antrenor » Contract pe două sezoane
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională
Superliga
Iată primul transfer al lui Dan Petrescu! CFR Cluj s-a înțeles cu un fotbalist de națională

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează