INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA U21 - GERMANIA U21 2-1

Dani Ceballos, „săgeți” pentru Zinedine Zidane, după câștigarea EURO 2019 cu Spania U21

GettyImages // Dani Ceballos, cel mai bun jucător de la EURO 2019
GettyImages // Dani Ceballos, cel mai bun jucător de la EURO 2019

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iulie 2019 09:56

Dani Ceballos (22 de ani) a cucerit titlul de campion european alături de Spania U21, în urma turneului final din Italia și San Marino.

Spania U21 a câștigat finala contra Germaniei U21, scor 2-1 și a devenit campioană europeană de tineret pentru a cincea oară.

Vezi AICI detalii despre finala EURO 2019

La finalul partidei, Dani Ceballos și-a exprimat bucuria și pe rețelele sociale, acolo unde a notat și ceea ce a învățat din experiența EURO 2019.

„Minunată echipă! Minunată Spania! Munca și sacrificiul fac visele să devină realitate! Sunt mândru de această echipă, de antrenori și de țara mea! Am învățat cum să stăm în picioare și să luptăm până în ultima secundă! Campioni europeni!”, a scris Ceballos, pe Instagram.

„Săgeți” către Zidane

Câștigarea acestui trofeu a fost un prilej pentru tânărul spaniol să îi dea peste nas lui Zinedine Zidane, antrenorul care nu i-a acordat prea multe minute la Real Madrid.

„Când nu joc, normal că nu sunt acelaşi om. Dacă nu am încredere, nu pot progresa. Aici, la naţionala de tineret, am jucat toate minutele, iar atunci când joc ofer un randament bun. E clar însă că trebuie să mă decontectez, să-mi încarc bateriile şi să mă gândesc la viitorul meu”, a spus Ceballos după meci.

Spaniolul ar putea ajunge în această vară la Tottenham într-un schimb care îl implică și pe danezul Christian Eriksen. 

23 de meciuri a jucat Ceballos pentru Real Madrid în sezonul 2018/2019 din La Liga

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - SPANIA U21 // FOTO Iubita lui DanI Ceballos așteaptă plecarea de la Real Madrid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  01 Iulie 2019, 22:06

Ziaristi facuti la apelul de seara !! Nu Ceballos a fost desemnat cel mai bun fotbalist al competitiei, ci Ruiz care evolueaza la Napoli !!

1979841765380780
Lucian Buhoci  •  01 Iulie 2019, 12:52

Aveti o parere relevanta si obiectiva asupra castigatorului. Nu de alta, dar Ruiz a castigat trofeul pentru cel mai bun jucator, dar in ochii vostri de profesionistii vietii, nu conteaza aspectul asta.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  01 Iulie 2019, 11:39

Va rog nu mai pronuntati Italia si San Marino. San Marino e un varf de deal precum un fir de praf intr-o cizma. E stat independent din niste pacturi catolico bisericesti, dar n-are autonomie nici cat un judetz de la noi. Apropo, Italia n-a jucat niciodata cu San Marino un meci oficial, si probabil nu o va face vreodata, cu acest Euro s-a incercat sa se si faca reclama acestui microscopic stat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează