INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Boloca, show în Sassuolo - Bologna » Românul care refuză naționala a marcat un gol de senzație în Serie A

Daniel Boloca // foto: Guliver/gettyimages
Daniel Boloca // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2023 18:00 / Actualizat sambata, 28 octombrie 2023 18:01

Daniel Boloca (24 de ani) a marcat primul său gol în Serie A în partida Sassuolo - Bologna, scor 1-1. Românul a restabilit egalitatea în minutul 44 al partidei cu un șut din afara careului.

Daniel Boloca continuă seria evoluțiilor bune în tricoul lui Sassuolo. Mijlocașul român a fost integralist în ultimele 5 etape din Serie A, timp în care Sassuolo a reușit să le învingă pe Inter, scor 2-1, și pe Juventus, scor 4-2. 

Transferuri la Dinamo: „Vor veni 3-4 jucători”
DINAMO
Transferuri la Dinamo: „Vor veni 3-4 jucători”

Boloca, gol superb în Sassuolo - Bologna

Astăzi, Daniel Boloca a marcat cu un șut puternic din afara careului.

A primit balonul la 20 de metri de poartă, l-a preluat în față și, din apropierea colțului careului, a șutat în forță. Balonul a prins pământul și l-a păcălit pe portarul de la Bologna.

Daniel Boloca nu mai vrea să audă de naționala României

Debutat de Edi Iordănescu la acțiunea din noiembrie 2022, Daniel Boloca a decis să nu mai joace pentru România. El s-a supărat că nu a fost folosit decât pe finalul meciului cu Slovenia (min. 84), dar a rămas apoi pe bancă în partida cu Moldova.

Chemat în decembrie la un stagiu de pregătire cu un lot secund al Italiei, de Roberto Mancini, jucătorul a decis să aștepte o ocazie să joace pentru peninsulari.

La finalul anului trecut, Daniel Boloca a vorbit cu Gazzetta dello Sport despre viitorul său: „Stagiul cu naționala Italiei a fost o experiență frumoasă. România a avut încredere în mine înainte: nu puteam refuza să fiu convocat, trebuia să-mi fac părinții mândri. Dar nu cunosc limba, m-am simțit inconfortabil acolo”.

„Dorința mea e să joc pentru Italia, m-am născut în Italia și am trăit întotdeauna aici. Dacă Mancini mă cheamă din nou, voi răspunde prezent”, a afirmat Boloca.

VIDEO. Edi Iordănescu a comentat pe marginea situației lui Daniel Boloca: „Este un băiat de caracter! Nu mă așteptam să explodeze acest subiect”

Vezi și alte știri:

Poveste genială cu Gabi Tamaș: „Bă, haideți cu mine în bazar să-mi iau un lanț de aur!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Poveste genială cu Gabi Tamaș: „Bă, haideți cu mine în bazar să-mi iau un lanț de aur!”
Dinastia » Tatăl a jucat mult timp la clubul lui Mititelu, fiul e pe val la CSU Craiova, unde îl antrenează un idol al Băniei
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Dinastia » Tatăl a jucat mult timp la clubul lui Mititelu, fiul e pe val la CSU Craiova, unde îl antrenează un idol al Băniei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
calinescu_
calinescu_  •  29 Octombrie 2023, 09:43

Va mai amintiti ca marele antrenor BRATU l-a selectionat la U21 pe DRAGUSIN si l-a tinut pe banca de rezerve ....!!!! EDY nu-i mai prejos ...!!!!

calinescu_
calinescu_  •  29 Octombrie 2023, 09:38

Pai daca il aduce pe BOLOCA unde mai joaca ianis ????

brera30
brera30  •  28 Octombrie 2023, 23:34

Despre Stefan Radu, ce ne puteti spune? A avut un tratament mai rau din partea presei, doar dupa un singur meci. Dupa aceea, el a refuzat politicos Nationala.Si a vazut de treaba la echipa lui de club, unde era respectat.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează