INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Declarație de dragoste a lui Valentin Mihăilă: „Viitorul meu este la Parma. Vreau să fiu și mai bun în Serie A!”

Valentin Mihăilă, de neoprit în meciul cu Cremonese / Foto: Imago
Valentin Mihăilă, de neoprit în meciul cu Cremonese / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 13:50 / Actualizat marti, 07 mai 2024 14:28

Valentin Mihăilă (24 de ani), extrema Parmei, este cel mai bun marcator al echipei gialloblu în 2024, cu cinci goluri. „Nu doresc decât să rămân aici. E locul care mi se potrivește perfect și unde simt că pot da cel mai mult. M-am antrenat mult, cu mentalitatea corectă și rezultatele n-au întârziat să vină”, a spus internaționalul român.

2024 este anul revenirii lui Valentin Mihăilă. Cele cinci goluri și un assist în 17 meciuri disputate în Serie B în tricoul celor de la Parma (a lipsit doar cu Catanzaro, fiind rezervă nefolosită) l-au făcut cel mai bun marcator al câștigătoarei ligii secunde italiene în acest an.

S-a găsit Balonul de Aur al lui Diego Maradona » Cu cât s-ar putea vinde trofeul la licitația din 6 iunie
FRANȚA
S-a găsit Balonul de Aur al lui Diego Maradona » Cu cât s-ar putea vinde trofeul la licitația din 6 iunie

În plus, pentru prima oară din august 2021, fosta extremă a Universității Craiova a legat două meciuri cu gol înscris pe teren propriu, la 4-0 cu Lecco și 1-1 cu Cremonese. Atunci, Mihăilă puncta consecutiv în duelurile de pe „Ennio Tardini" cu Benevemto (1-0) și cu Cremonese (1-2).

Doar în 2019-2020 a marcat Mihăilă mai mult

„Mihăilă este din ce în ce mai mult unul dintre protagoniștii Parmei. Românul traversează un moment important de formă și ultimele evoluții confirmă această impresie, mai ales cea de duminică împotriva lui Cremonese.

Cele șapte atingeri în careul advers (nimeni n-a făcut-o mai bine decât el) și recordul personal de trei ocazii mari create într-un joc au atestat periculozitatea sa", a scris cotidianul Gazzetta di Parma. Care l-a văzut cel mai bun jucător al lui Fabio Pecchia în 2024. Doar în 2019-2020 a înscris mai mult, 7 goluri, la Craiova.

Mă văd aici și în sezonul următor. Pentru mine, Parma este ceea ce am nevoie și unde știu că pot face mai mult. Tifosii vor fi alături de noi la fiecare meci, clubul și stafful sunt grozavi, am coechipieri fantastici. Mi-ar plăcea să rămân la Parma
- Valentin Mihăilă, extremă Parma

Mihăilă: „M-am gândit mereu la echipă"

La fel ca și colegul său, Dennis Man, Mihăilă nu are niciun gând să plece. A spus-o din nou la sărbătoarea din piața centrală a orașului după ce a câștigat matematic întrecerea din Serie B: „Nu credeam că sunt atât de mulți oameni, i-am văzut venind și zilele trecute pe ploaie. Este o satisfacție impresionantă, nu am mai văzut așa ceva.

În România, când am jucat finala campionatului pe care am pierdut-o, a fost foarte multă lume, dar ca și cei de aici nu am mai văzut așa ceva! Din momentul în care am început sezonul, eu m-am gândit mereu la echipă, mi-am dorit să merg în Serie A cu ea. Am avut un start așa și așa, nu am jucat prea mult. M-am antrenat însă mult, cu mentalitatea potrivită, și totul mi-a ieșit bine".

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Violențe nemaipomenite în liga a patra germană » 155 de agenți răniți și 74 de suporteri au fost arestați
GERMANIA
Violențe nemaipomenite în liga a patra germană » 155 de agenți răniți și 74 de suporteri au fost arestați
Zvonurile îl „trimit” pe Darwin Nunez direct la Barcelona » Gestul starului din Uruguay a iscat polemici
LIVERPOOL
Zvonurile îl „trimit” pe Darwin Nunez direct la Barcelona » Gestul starului din Uruguay a iscat polemici

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează