INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Încă trei persoane cercetate pentru ucidere din culpă în cazul Diego Maradona

Diego Maradona +20   FOTO
Diego Maradona

Articol de - Publicat marti, 09 februarie 2021 14:13 / Actualizat marti, 09 februarie 2021 14:17

Procurorii care anchetează moartea lui Diego Maradona au mai inclus pe lista suspecților pentru ucidere din culpă 3 persoane.

  • Maradona, considerat de mulți cel mai mare fotbalist din istorie, a murit pe 25 noiembrie 2020, din cauza unui stop cardiorespirator. Argentinianul se afla la locuința sa din Tigre, unde se recupera după operația pe creier suferită la începutul lui noiembrie. 

După neurochirurgul Leopoldo Luque și medicul psihiatru Agustina Cosachov, sunt cercetați psihologul Carlos Díaz, ce l-a tratat pe „El Pibe de Oro” în ultimele luni, infirmiera Dahiana Gisela Madrid, ce l-a asistat în perioada convalescenței după operația la cap, și Ricardo Almirón, infirmier aflat în casa din Barrio San Andres (improprie pentru un pacient cu bolile lui Diego) în ziua stopului cardiorespirator fatal. 

Mâine va fi audiată din nou bucătăreasa „Monona”.

Dialog șocant între doctorii lui Diego Maradona: „Grăsanul și-o va face cu mâna lui!”

„I-au dat marijuana și bere lui Maradona”

Diego Maradona a fost împins spre moarte. Apar noi dovezi în înregistrările convorbirilor telefonice dintre medicul Leopoldo Luque și cei care-l îngrijeau pe argentinian în zilele de agonie.

Tot mai multe indicii susțin teoria că Maradona putea fi salvat, dar neglijența și indiferența cu care a fost tratat i-au grăbit sfârșitul la 60 de ani. Dintr-o altă discuție telefonică purtată de Leopoldo Luque, medicul personal al argentinianului, și publicată de Infobae, reiese că doar medicamente nu-i dădeau!

„Mi-au spus că ieri Charly a aranjat să-i cheme o femeie, pentru la noapte. Și ca să-l pregătească pe Diego i-au dat o bere și un joint! L-au distrus în mii de bucăți. Nu știu cum să îl mai opresc pe Charly să-i ofere marijuana. Și așa Maradona avea obiceiul zilnic de a fuma. Cerea «faso» și, ca să-l mai calmeze, nu îl refuzau. Am găsit bucăți de marijuana împrăștiate peste tot și mirosea în toată casa”, spunea Luque. 

Fostul doctor al lui El Diez, Alfredo Cahe, susține că „toate acţiunile medicale au fost foarte proaste. Ar putea da impresia că nu sunt doctori. Cred că putea fi salvat”.

VIDEO. Postarea lui Florentin Petre pe Facebook, în memoria lui Maradona: „Poți încerca să-l copiezi, dar îți rupi gâtul”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce a pierdut Barcelona! Luis Suarez, recordul secolului în La Liga

„Camp Nou”, transformat în centru de vaccinare anti COVID-19? Noul președinte va avea ultimul cuvânt

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  09 Februarie 2021, 15:59

Mortul de la groapa nu se mai intoarce ! AMIN !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează