INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENORI

Dinastia continuă » Silviu Lung Jr. vrea să aibă un fiu și să-l facă tot portar

Lung Jr. a primit și o veste bună din partea clubului, care nu a tăiat salariile!
Lung Jr. a primit și o veste bună din partea clubului, care nu a tăiat salariile!

Articol de - Publicat luni, 20 aprilie 2020 14:13

Silviu Lung Jr. (30 de ani), goalkeeperul rămas în carantină la Kayseri, le-a zis turcilor că „dacă tata ar fi fost polițist sau pompier, l-aș fi urmat și eu. Aș fi fericit să duc mai departe tradiția familiei”.

Pandemia de coronavirus l-a blocat în Turcia și i-a stricat planurile de însurătoare lui Silviu Lung junior. Obligat să se antreneze singur, izolat în cantonamentul ultimei clasate din Super Lig, le-a dezvăluit turcilor că ar vrea să aibă un băiat și că îl vede tot fotbalist. 

„Tatăl meu a fost un portar renumit în România și am crescut cu gândul să îl urmez. Dacă ar fi fost un polițist sau pompier, sigur alegeam exemplul lui. M-a convins și mi-ar plăcea ca fiul meu să apere. Dar în primul rând vreau să fie sănătos și copilul meu să se bucure de viață", a declarat Lung pentru ziarul turc Fanatik.

Lung Jr. și-a primit toți banii din urmă

Visul său nu se prea potrivește însă și cu al viitoarei soții: „Și Roxana își dorește să avem un fiu, însă să ajungă doctor, pentru că ea studiază medicina. A plecat acasă exact când s-a pornit nebunia și nu a mai avut cum să se întoarcă, pentru că au închis orașul". 

Lung Jr. a primit și o veste bună din partea clubului, care nu a tăiat salariile! „Nu vrem ca jucătorii să sufere, deși există probleme mari în Turcia, și am achitat integral restanțele", a anunțat vicepreședintele Mustafa Tokgoz.

„Mi-amintesc cu plăcere de primul meci acasă la Kayseri, i-am apărat un penalty lui Eto'o, juca la Antalya. Nu pot uita nici egalul cu Bașakșehir din sezonul trecut, a fost o atmosferă incredibilă"

„Sunt numai eu, translatorul și antrenorii locuiesc în altă zonă a cantonamentului. Eu stau lângă bucătar, dar degeaba poți să mănânci bine, dacă nu ai bucuria de a împărți cu cineva"

Silviu Lung Jr. - portar Kayserispor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Prizonier la Rangers?! Scoțienii vor să facă profit cu Ianis Hagi, care așteaptă oferta lui Lazio

Iker Casillas, mărturii la aproape un an de la infarct: „Mi-era frică să dorm și să merg”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close