INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Donnarumma, amenințat de Gattuso chiar pe teren: "Te voi distruge!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 13:18

Camerele de televiziune au surprins un dialog extrem de aprins între Gennaro Gattuso, tehnicianul lui AC Milan, și Gianluigi Donnarumma, goalkeperul echipei, în timpul meciului de campionat câștigat de rossoneri cu 2-1 în fața Bolognei.

Gattuso s-a agitat extrem de mult pe margine, iar la un moment dat a urlat la Donnarumma: "Fă ce-ți spun sau te distrug în timpul săptămânii!"

Antrenorul s-a enervat din cauza faptului că portarul a întârziat declanșarea unei acțiuni de atac, iar amenințarea sa se referea probabil la ședințele de antrenament.

"Mereu sunt tensionat, inclusiv când joc fotbal cu fiul meu, dar adevărul este că să stau pe bancă mă tensionează și mai mult. Milan este ca un al doilea rând de piele pentru mine", a comentat Gattuso ieșirea la finalul meciului.

În cele trei meciuri în care a stat pe banca lui Milan, Gattuso a înregistrat un egal (2-2 cu Benevento) și o victorie (2-1 cu Bologna), în timp ce în partida cu Rijeka din Europa League, italienii au pierdut cu 0-2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
blocatu
blocatu  •  12 Decembrie 2017, 22:43

din pacate, stilul agresiv din teren il urmeaza pe Gattuso si pe banca! daca nu se tempereaza,nu il vad sa ajunga mare antrenor!

ray51
ray51  •  12 Decembrie 2017, 15:09

Gattuso daca nu-si stapaneste nervii va avea conflicte multiple. Rezultatele sale vor fi direct proportionale cu arta de a-si apropia jucatorii si de priceperea sa ca antrenor. Daca 'tai si spanzuri' sfarsesti prin a fi urat si indepartat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează