INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

VIDEO Erling Haaland, de neoprit! PATRU goluri într-o repriză cu Hertha + Debut la Dortmund la doar 16 ani și o zi: cel mai tânăr jucător din istoria Bundesligii!

Erling Haaland, în Hertha - Borussia Dortmund 2-5 // foto: Imago
Erling Haaland, în Hertha - Borussia Dortmund 2-5 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 23:09 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 09:23

Atacantul norvegian Erling Haaland (20 de ani) a avut o nouă prestație amețitoare pentru Dortmund. Cele patru goluri ale norvegianului au ajutat-o pe Borussia să treacă de Hertha, scor 5-2.

Erling Haaland și-a mai adăugat 4 goluri la zestrea deja bogată. Reușitele norvegianului au ajutat-o pe Borussia să obțină 3 puncte foarte importante într-o deplasare grea, cu Hertha, la Berlin.

Hertha conducea cu 1-0 la pauză, după golul lui Matheus Cunha din minutul 33, însă Haaland a întors soarta meciului în partea a doua. A reușit tripla în doar 15 minute (47, 49 și 62) și apoi a stabilit scorul final, 5-2. Toate golurile au fost înscrise cu piciorul stâng, al treilea după ce l-a depășit pe Schwolow, portarul advers.

Cu aceste 4 goluri, Haaland a ajuns la 10 goluri în 7 meciuri în actualul sezon de Bundesliga și 15 goluri în 12 meciuri în toate competițiile! Norvegianul rămâne totuși pe locul 2 în clasamentul marcatorilor din campionatul Germaniei, cu un gol sub Robert Lewandowski.

Celălalt gol al gazdelor a fost înscris tot de Cunha, din penalty în minutul 79, în timp ce pentru Borussia a mai înscris Guerreiro, în minutul 70.

Debut pentru Youssoufa Moukoko!

Meciul dintre Hertha și Borussia a consemnat bifarea unui record. Youssoufa Moukoko, puștiul născut în capitala Camerunului, dar care a evoluează pentru naționalele de juniori ale Germaniei, a debutat în Bundesliga la 16 ani și o zi.

Ieri, după ce a împlinit 16 ani, a devenit eligibil pentru a evolua în Bundesliga. La o zi distanță, i-a fost acordat debutul. Youssoufa a fost introdus pe teren în minutul 85, în locul lui Haaland, și a devenit astfel cel mai tânăr jucător din istoria primii ligi din Germania.

VIDEO Erling Haaland, de neoprit! PATRU goluri într-o repriză cu Hertha + Debut la Dortmund la doar 16 ani și o zi: cel mai tânăr jucător din istoria Bundesligii!
Youssoufa Moukoko // foto: Guliver/gettyimages

Victoria de la Berlin o urcă pe Borussia pe locul 2 în Bundesliga, cu 18 puncte obținute în primele 8 etape. Lider este Bayern Munchen, cu 19 puncte.

Clasament Bundesliga:

Citește mai multe știri din Bundesliga:

VIDEO Autogol uluitor în Bundesliga! Cum a comis-o portarul lui Bayer Leverkusen

Bayern - Bremen 1-1. Bayern s-a blocat acasă: al doilea pas greșit din acest sezon. Și ce noroc cu Neuer!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (14)
remarque
remarque  •  22 Noiembrie 2020, 10:40
Postat de Razvan Claudiu pe 22 Noiembrie 2020, 09:32

Am ras vreo 5 minute ! Asta e gluma zilei. Eu zic totusi ca Ianis e peste Haaland :)) ! Esti glumet prietene. Haaauzi, duel Man-Haaland !

Ianis da. El e in alta liga. :))))))))))))) Eu unul as vrea sa reuseasca Ianis, Man, Coman, Morutan, Spiderman si Superman. Sa avem si noi o nationala in acord cu ce tara suntem. Si sa-i vanda pe bani muti Gigi si Gica si sa-i vedem pe machedoni in top Capital. Ca asta inseamna fericirea unui microbist.

853246084756615
Marcel Popa  •  22 Noiembrie 2020, 10:23

Viitor balon de aur.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Noiembrie 2020, 10:15

deci nu ai nevoie de reguli tampite de la federatie sa bagi tinerii cu forta in echipa ! tinerii valorosi vor juca oricum si inca la ce nivel! aia de abia asteptau sa faca 16 ani ca sa-l poata folosi.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează