INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ce gafă a făcut Fortuna Dusseldorf! De ce a fost tras pe linie moartă Nedelcu: „O neînțelegere care l-a rănit, a fost pur și simplu copleșit”

Utilizat ca fundaș central la Fortuna, Nedelcu a fost adesea depășit // foto: Imago Images
Utilizat ca fundaș central la Fortuna, Nedelcu a fost adesea depășit // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 18:55 / Actualizat sambata, 05 februarie 2022 20:22

Împrumutul lui Dragoș Nedelcu (24 de ani) la Fortuna Dusseldorf, în Zweite Bundesliga, este descris de o publicație din Germania drept o „neînțelegere absolută”.

Între iulie 2021 și februarie 2022, Dragoș Nedelcu a evoluat la Fortuna Dusseldorf, formație care l-a împrumutat de la FCSB. Nemulțumiți de randamentul românului, „închizător” de meserie, nemții au încheiat prematur împrumutul lui Nedelcu, care ulterior a fost cedat la Farul, în Liga 1.

Ronaldo Deaconu, în roș-albastru! Trimis pe teren de Oprița în Steaua - Farul II
CSA STEAUA
Ronaldo Deaconu, în roș-albastru! Trimis pe teren de Oprița în Steaua - Farul II

Gafa neverosimilă a celor de la Fortuna Dusseldorf: Dragoș Nedelcu, adus pentru a juca pe poziția de fundaș central! 

La finalul colaborării dintre Nedelcu și Fortuna, anunțat de formația din Dusseldorf vineri, nemții de la RP Online au dezvăluit că împrumutul românului a fost o „neînțelegere absolută”. Motivul? Fortuna l-a adus pe Nedelcu pentru a evolua ca fundaș central, în condițiile în care Dragoș este, la origine, mijlocaș defensiv.

„Această evaluare incorectă l-a rănit, mai presus de toate, pe Nedelcu. La nivelul ligii secunde din Germania, s-a dovedit iar și iar că jucătorul în vârstă de 24 de ani era pur și simplu copleșit, în special în privința intervențiilor în apropierea porții. Românul, care este cu siguranță talentat pe postul lui normal, a arătat foarte rău la câteva goluri încasate de Fortuna”, au scris nemții.

Ce-i drept, înainte de a fi împrumutat de Fortuna, Nedelcu a prins câteva meciuri la FCSB ca fundaș central, fiind încercat pe acea poziție pentru prima dată în 2017. Totuși, randamentul său ca stoper nu a fost la cel mai înalt nivel.

Nedelcu a adunat doar 11 meciuri la Fortuna, 10 în campionat, unul în Cupă. În total, doar 655 de minute. În toate meciurile, cu excepția duelului de campionat cu Werder, a jucat ca fundaș central.

Între timp, Nedelcu a revenit în România și a fost cedat de FCSB la Farul. El a fost introdus pe teren în ultimele 25 de minute ale meciului jucat astăzi de Farul cu Chindia, scor final 0-1.

Citește și: 

Șumudică, fără victorie în campionat de 3 luni și jumătate: „În 20 de carieră, n-am mai văzut o situație atât de dramatică!”

Hagi a cedat nervos după golul marcat de Chindia: „Să-mi bag p*** în... Hai, băăă!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (11)
francescoli1974
francescoli1974  •  06 Februarie 2022, 10:17

Și dacă ar fi jucat pe postul lui de mijlocaș defensiv tot nu avea loc în Zweite,acolo se joacă tare,pe forță iar Nedelcu nu are,aici e "raiul" lui,in liga 1.

zorrozabal
zorrozabal  •  06 Februarie 2022, 09:17

Pai„neintelegerea absoluta”-cu folosirea lui Nedelcu ca fundas central-a fost comisa de...fcsb- care l-a bagat numai fundas central-cu toate ca el a jucat la Viitorul ca mijlocas!

snooker
snooker  •  05 Februarie 2022, 22:53

Pot sa jur ca prostia asta de fituica e scrisa de Jumatate de jurnalist!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează