INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Edin Dzeko dă lovitura la Istanbul! » Bosniacul ia 15 milioane în doi de contract

Edin Dzeko dă lovitura la Istanbul. Foto: Instagram
Edin Dzeko dă lovitura la Istanbul. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 16:59 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 16:59

Edin Dzeko (37 de ani) pleacă de la Inter și semnează cu Fenerbahce. Salariu de 5 milioane de euro pe sezon, inclusiv bonusuri, plus 5 milioane de euro primă de instalare.

Edin Dzeko pleacă de la Inter după două sezoane. Atacantul bosniac de 37 de ani n-a acceptat condițiile oferite de nerazzurri pentru a semna o nouă înțelegere și a decis să plece din Serie A. 

A lăsat vicecampioana Italiei pentru vicecampioana Turciei și va semna un contract până în iunie 2025, conform presei de la Istanbul. Va câștiga aproape dublu față de cât primea la echipa lui Simone Inzaghi și va fi și unul dintre staruri la Fenerbahce.

Farul, de 3 ori norocoasă! » De ce tragerea de azi îl direcționează pe Hagi pe un traseu care duce în grupele Conference League
FARUL
Farul, de 3 ori norocoasă! » De ce tragerea de azi îl direcționează pe Hagi pe un traseu care duce în grupele Conference League

15 milioane câștigă Edin Dzeko până în 2025

Agentul său, Alessandro Lucci, a ajuns destul de repede la un acord cu oficialii „galben-albaștrilor” și a obținut un contract foarte bun pentru Dzeko. 

Un salariu de 4,5 milioane de euro pe stagiune, care poate ajunge la 5 milioane cu tot cu bonusuri, pe lângă o primă de instalare consistentă, de 5 milioane de euro. În total, Edin poate încasa 15 milioane de euro până în 2025 și are garantat și postul de titular la Fenerbahce. 

Internaționalul, angrenat în meciurile naționalei Bosniei din preliminariile Euro 2024, nu a avut să comenteze informația apărută în Turcia și a răspuns laconic doar „de miercuri sunt în vacanță”. La revenirea din vacanță urmează să fie prezentat ca noul golgheter al lui Fenerbahce.

Edin Dzeko, 101 meciuri și 31 de goluri la Inter

În două sezoane la echipa lui Simone Inzaghi, Edin Dzeko a reușit 31 de goluri și 15 pase decisive și a cucerit două Cupe și două Supercupe ale Italiei și a jucat o finală de Ligă a Campionilor, pierdută cu Manchester City.

14 goluriși 5 assisturi are Edin Dzeko în 52 de meciuri disputate în ultimul sezon la Inter. A marcat 9 goluri în Serie A, 4 în Liga Campionilor și 1 în Supercupa Italiei

VIDEO. Costel Pantilimon despre Dzeko: „Nu mă miră dacă-l ia mâine Real Madrid”

Citește și:

Scandalul banderolei ia amploare la naționala Belgiei

Chelsea a confirmat primul mare transfer al sezonului: 60 de milioane de euro

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează