INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DISPARIȚIE EMILIANO SALA

EMILIANO SALA // Ipoteză-șoc lansată de fosta iubită a lui Emiliano Sala: „Investigați mafia din fotbal! Nu cred că a fost un accident”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 ianuarie 2019 10:43

Atacantul argentinian Emiliano Sala (28 de ani), golgeterul lui Nantes, se îndrepta spre Țăra Galilor unde urma să joace la Cardiff City, noua sa echipă din Premier League. Avionul său a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii și nu a mai ajuns la destinație!

Ce știm până în acest moment: 

  • a fost confirmat oficial că în avionul privat se aflau două persoane, atacantul Emiliano Sala și pilotul. 
  • avionul a dispărut de pe radare luni seară, deasupra Canalului Mânecii
  • o vastă operațiune de salvare a fost lansată în ultimele ore în zona Guernesey-Aurigny, însă deocamdată nici urmă de aeronavă. 
  • aeronava aparținea patronului lui Cardiff City, Mehmet Dalman.
  • Sala se despărțea de Nantes și se transfera la Cardiff City, pentru 17 milioane de euro. Urma să semneze un contract pe trei sezoane și jumătate.

emiliano sala

Fosta iubită a lui Emiliano Sala, Berenice Schkair, 26 de ani, a postat un mesaj engigmatic pe Twitter, după dispariția avionului în care era atacantul.

Investigați mafia din fotbal. Nu cred că a fost un accident”, a scris Berencice, care ulterior a șters mesajul, potrivit Clarin.

 berenice

Pe Instagram, Berenice Schkair a avut un mesaj mai dur și mai lung.

„Vreau să mă trezesc și totul să fie o minciună. Vă rog, investigați! Nu cred că a fost un accident. Nu suspendați căutările din cauza vremii proaste. Vreau să citesc că ai apărut. Nu pot să cresd că opresc căutările și că pierd timp. Nu pot să nu mă gândesc că ești bine. Cautați-l până îl găsiți în viață”, a mai scris Berenice.

sala

 

Citește și:

Mesaj tulburător trimis de Emiliano Sala din avionul dispărut: „Frate, sunt mort! Nu știu dacă vor trimite pe cineva să ne caute pentru că nu ne vor găsi! Ce frică îmi e”

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează