INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fabrizio Corona face noi dezvăluiri explozive: „Părinții i-au plătit datoriile de la pariuri de 120.000 de euro”

Nicolo Zaniolo și tatăl său, Igor. Foto: Instagram
Nicolo Zaniolo și tatăl său, Igor. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 18 octombrie 2023 17:56 / Actualizat miercuri, 18 octombrie 2023 17:56

Nicolo Zaniolo (24 de ani), mijlocașul lui Aston Villa, e acuzat iarăși că ar fi implicat în scandalul pariurilor ilegale. Fostul rege italian al paparazzilor, Fabrizio Corona, susține că mama acestuia i-ar fi dat 40.000 de euro, iar tatăl restul de 80.000.

Dintre fotbaliștii deconspirați că ar fi implicați în pariuri ilegale, doar Nicolo Zaniolo susține că n-a pariat pe evenimente din fotbal, ci doar a jucat poker și blackjack pe siteuri ilegale. 

Mario Iorgulescu, condamnat DEFINITIV la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare!
DECIZIE
Mario Iorgulescu, condamnat DEFINITIV la 13 ani și 8 luni de închisoare cu executare!

Anchetatorii i-au luat telefonul mobil pentru a-i verifica discuțiile și legăturile cu ceilalți jucători cercetați de Procuratura din Torino, dar până acum n-a fost convocat să dea declarații la poliție. 

El și cu Tonali au fost săltați chiar din cantonamentul Italiei, care nu a mai putut conta pe ei în meciul cu Anglia, și au fost trimiși apoi la cluburile lor din Premier League.

Fabrizio Corona: „Părinții lui Nicolo Zaniolo i-au plătit datoriile de la pariuri de 120.000 de euro”

Totuși, Fabrizio Corona are altă versiune și spune că are probe care-l incriminează și dovedesc că ar fi mizat și pe partide de fotbal. Inclusiv un filmuleț în care Nicolo discută cu alți fotbaliști despre sumele pariate. În plus, fostul rege al paparazzilor a anunțat că știe și ce datorii a făcut internaționalul de 24 de ani. 

„Zaniolo a trebuit să apeleze la părinți care să-l ajute la stingerea datoriilor. Mama lui i-a dat 40.000 de euro, iar tatăl i-a transferat într-un cont la Milano încă 80.000. I-au trecut pe numele lui un apartament la Spezia. Mama știa că Nicolo joacă la pariuri, în timp ce tatăl a declarat că nu știa pentru ce sunt acei bani și că nu era prima oară când l-a ajutat financiar”, a spus Corona pentru ziarul Il Messaggero. 

12.000 de euroeste suma plătită de televiziunile italiene pentru fiecare apariție în direct a lui Fabrizio Corona în emisiunile care au dezbătut scandalul pariurilor ilegale

Care precizează că, în ciuda acestor noi dezvăluiri, „mijlocașul lui Aston Villa nu riscă deocamdată nicio acțiune penală împotriva sa și nici nu poate fi pedepsit de justiția sportivă”.

Fabrizio Corona face noi dezvăluiri explozive: „Părinții i-au plătit datoriile de la pariuri de 120.000 de euro”
Fabrizio Corona, fostul rege italian al paparazzilor. Foto: Instagram

Newcastle a mai angajat un psiholog

Până la pronunțarea unei decizii în cazul lui Sandro Tonali, fostul jucător al lui AC Milan se antrenează și poate evolua la Newcastle. „Clubul de pe St. James' Park și-a luat măsuri de prevenție și a angajat încă un psiholog”, scrie agenția Sportmediaset. Newcastle l-a adus pe Ian Mitchell, ce va fi psihologul șef al echipei. Această decizie a fost luată ca urmare a implicării mijlocașului Tonali în scandalul pariurilor ilegale.

Întreaga echipă e aproape de Tonali și Zaniolo. Deocamdată, ei au lumina reflectoarelor asupra lor. Trebuie să încercăm să îi ajutăm să se apere, dar e corect ca justiția să își urmeze cursul și dacă au existat nereguli, atunci va fi corect să plătească. 

- Luciano Spalletti, selecționer Italia

Citește și:

Suspendare-RECORD! Valentin Țicu și-a aflat pedeapsa după ce l-a băgat în spital pe Dragoș Iancu

Alarmă la Farul » Se „stinge” perla de 3 milioane a lui Hagi?

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  18 Octombrie 2023, 20:20

Adică Zaniolo nu avea 120 de mii de euro, avea nevoie să-i dea bani părinții. Cam trasă de păr, asta nu înseamnă că restul nu are o sursă adevărată.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează