INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

video „Viciază campionatul! Dăm banii degeaba pentru VAR” » FC Porto acuză dur arbitrajul, considerat favorabil lui Benfica

FC Porto acuză dur arbitrajul, considerat favorabil lui Benfica. Foto: Instagram
FC Porto acuză dur arbitrajul, considerat favorabil lui Benfica. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 27 februarie 2023 15:31 / Actualizat luni, 27 februarie 2023 15:31

FC Porto s-a plâns că asistentul video nu a intervenit la două eliminări ale jucătorilor săi cu Gil Vicente (1-2) și a făcut-o la partida rivalei cu Vizela (2-0).

Scandal în Portugalia în lupta pentru titlu dintre rivalele Benfica și FC Porto. Conducătorii „dragonilor” acuză arbitrajul din ultima etapă, în care echipa lui Sergio Conceicao a cedat acasă, 1-2 cu Gil Vicente, iar liderul a câștigat cu Vizela (2-0), distanțându-se la opt puncte.

„Băi oameni buni, m-am săturat!” » Gică Popescu, izbucnire în emisiunea lui Costin Ștucan: „Mă bucur că au ajuns la retrogradare! Știi ce mi-a zis Cruyff?”
FC Argeș - FCSB 1-2
„Băi oameni buni, m-am săturat!” » Gică Popescu, izbucnire în emisiunea lui Costin Ștucan: „Mă bucur că au ajuns la retrogradare! Știi ce mi-a zis Cruyff?”

FC Porto acuză dur arbitrajul, considerat favorabil lui Benfica: „Adevăr distorsionat”

Președintele Jorge Nuno Pinto da Costa s-a plâns că asistentul video a influențat grav aceste două rezultate: „Dacă VAR funcționează pentru unii, iar pentru alții nu atunci degeaba îl avem, cheltuim banii pentru a falsifica întrecerea și a distorsiona adevărul. La meciul Benficăi trebuia acordat un penalty celor de la Vizela și eliminat un jucător al adversarilor, dar asistentul video n-a intervenit. A făcut-o, în schimb, la partida noastră, cu impact direct asupra rezultatului negativ. Este o viciere clară și ar trebui luate măsuri să nu se mai repete!”.

VIDEO. Rezumatul meciului FC Porto - Gil Vicente (1-2)

Pinto da Costa: „Trebuia să pierdem”

FC Porto a jucat în nouă oameni din minutul 52, după ce João Mário a primit „roșu” direct în minutul 35, iar Uribe a fost avertizat de două ori (43 și 52). 

„Publicul a înțeles că echipa a dat totul, dar în 9 contra 11 misiunea era aproape imposibilă. Azi am pierdut pentru că trebuia să pierdem și nu mai adaug nimic. Sper că Consiliul Arbitral va medita la ceea ce s-a întâmplat. Poate ar trebui să ne concentrăm mai mult pe competițiile externe, unde suntem arbitrați corect, dar vom încerca în fiecare zi să învingem”, s-a revoltat Pinto da Costa.

VIDEO. Rezumatul meciului FC Vizela - Benfica (0-2)

Citește și:

Lewandowski în degringoladă » AS anunță o veste proastă fix înainte de El Clasico, dar Barcelona are și mai multe griji

Amenințări desprinse din Cosa Nostra pe un stadion din Serie A!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează