INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLANDA

VIDEO Filmare șocantă: croșeu violent aplicat unui suporter! » Internaționalul olandez a amintit de gestul reprobabil al lui MM

Steven Berghuis a lovit un fan cu pumnul
Steven Berghuis a lovit un fan cu pumnul

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 21:26 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 23:55

Scene șocante în Țările de Jos, imediat după Twente - Ajax 3-1, în ultima etapă din Eredivisie. Steven Berghuis (31 de ani), internațional al „lăncierilor”, a lovit violent, cu pumnul, un susținător al echipei gazdă!

Învinsă în ultima etapă din Eredivisie, Ajax a încheiat stagiunea pe locul 3 și va juca în Europa League sezonul viitor.

Frustrarea adunată pe gazon de către Steven Berghuis s-a revărsat la final de meci, în parcare. Mijlocașul central, internațional olandez cu 45 de meciuri pentru „Portocala mecanică”, a cedat nervos și a lovit cu pumnul un fan de care îl separa un gard de protecție.

Video șocant: Steven Berghuis a lovit un fan cu pumnul după Twente - Ajax

Din primele informații, neoficiale, ar exista două motive care au condus la gestul șocant al lui Berghuis. În timp ce acesta le oferea autografe fanilor, suporterul respectiv i-ar fi urlat în față, conform publicației locale Tubantia

Dar altceva l-ar fi făcut pe Berghuis să-și piardă cumpătul. Potrivit unui martor la scenă, bărbatul în cauză l-ar fi insultat și abuzat rasial pe unul dintre coechipierii lui Berghuis, Brian Brobbey, căruia i-ar fi strigat „sugi p***, negrule!”.

Un agent de securitate a intervenit ulterior și l-a îndemnat pe fotbalist să urce în autocarul lui Ajax. 

Berghuis a jucat puțin peste 20 de minute în Twente - Ajax, fiind aruncat în luptă în minutul 72, la scorul de 2-1. Nu și-a putut ajuta echipa să egaleze.

Scena care l-a avut protagonist pe Berghuis amintește de episodul din 2005 când Mihai Stoica a lovit cu pumnul un fan stelist care l-ar fi înjurat pe Nicolae Dică.

Citește și:

Situație inedită în Premier League » Meciul în urma căruia au sărbătorit TOȚI pariorii!

Ștefan Radu a plâns în fața galeriei » Scenografie emoționantă de adio în peluza lui Lazio, la ultimul meci al românului pe „Olimpico”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (9)
elgabri
elgabri  •  29 Mai 2023, 14:29

Daca invoci rasismul scapi de orice !!

paolo13
paolo13  •  29 Mai 2023, 13:46
Postat de rocky3 pe 29 Mai 2023, 02:02

Macar Berghuis era într-un alt oraș printre suporteri adverși! Dar MM era pe propriul stadion, printre proprii suporteri și însoțit de 2 bodyguarzi! Un erou între eroi!:)))

Nu ca voi, smardoi...

inshallah
inshallah  •  29 Mai 2023, 13:41

Un gest mizer al unui cetatean cu minima scoala si educatie, caruia i se permite comiterea unei infractiuni calificate, doar pt ca da cu piciorul in beshica. Gretzos

Vezi toate comentariile (9)
Comentează