INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FIORENTINA - ROMA 7-1

FIORENTINA - AS ROMA 7-1 // Dzeko, ieșire golănească: l-a scuipat pe arbitru în umilința din Cupa Italiei! Antrenorul Romei are și el mari probleme

Articol de - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 10:11

Edin Dzeko riscă o suspendare-gigant după ce l-a scuipat pe arbitru, iar antrenorul giallorossilor, Eusebio Di Francesco a primit ultimatum de la patronul Pallotta.

Coșmarul romanilor nu se încheie cu umilința de la Florența! Pentru Edin Dzeko, cel puțin, se anunță o lungă perioadă de timp în tribună, după ieșirea golăneacă pe care avut-o la scorul de 1-4, în minutul 72.

edin dzeko

Foarte nervos din cauza unei decizii de arbitraj, "vârful" bosniac i-a cerut socoteală "centralului" Gianluca Mangianello, pentru ca apoi să-l scuipe pe piept. Mangianello n-a ezitat o secundă și i-a arătat "roșu" direct, iar Gazzetta dello Sport susține că pe Dzeko îl așteaptă "o suspendare-gigant".

Același cotidian anunță că antrenorul Eusebio Di Francesco are zilele numărate în urma jenantei eliminări din Cupa Italiei. La final, el și managerul Monchi le-au cerut scuze fanilor, iar ultimul a afirmat că nu se pune problema demiterii tehnicianului italian.

Numai că patronul James Pallotta vede lucrurile cu totul altfel. El nu mai are răbdare cu Di Francesco și i-ar fi transmis că un eșec cu Milan, duminică, în Serie A, îl va costa postul.

"Sunt dezamăgit de echipă. Mi-e rușine pentru eșecul suferit, dar n-am să-mi dau demisia" Eusebio Di Francesco, antrenor AS Roma

7-1e un scor la care AS Roma a pierdut alte 4 meciuri. Două în Serie A, cu Juventus (1932) și Torino (1947), două în Liga Campionilor, contra lui Man. United (2007) și Bayern (2015)


 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close