INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fiorentina - Juventus 0-3 // VIDEO Prinde-o dacă poți! Juventus e unica neînvinsă ”afară” în 2018 în Top 5 campionate!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 10:19

Fiorentina - Juventus 0-3 // Bianconerii bat recorduri în serie, fiind primii ce înving la Florența în acest sezon. Au 40 de puncte în 14 etape și 7 succese la rând în deplasare cu minimum două goluri marcate. Cine le rezistă?

Vezi AICI VIDEO de la meci!

"Nemiloasă, inexorabilă, o veritabilă mașină de război. Juventus, rebranduită de Ronaldo, nu se mai oprește niciodată", scrie Gazzetta dello Sport după al cincilea succes consecutiv în Serie A al trupei lui Allegri. Prima care reușește să câștige la Florența în acest sezon, și cât de clar, 3-0! Al șaptelea triumf legat în deplasare, cu minimum două goluri înscrise. 40 de puncte în 14 etape (nu s-a împiedicat decât cu Genoa, 1-1), încă un record stabilit în Italia. Iar Allegri își sperie rivalii: "Nu sunt pe deplin mulțumit, vreau să mai creștem nivelul".

Are golaveraj +23

Nimeni din Top 5 campionate ale Europei nu a reușit în 2018 să rămână fără înfrângere în deplasare, unde bianconerii au o medie înspăimântătoare, 2,7 puncte pe meci. Și dacă menține ritmul, Juve ar putea termina campionatul cu 108 puncte, cu 6 peste performanța din 2013-2014. Are și cel mai prolific atac, 31 de goluri marcate, și cea mai betonată defensivă, 8 primite. Doar PSG o întrece în Europa, având un parcurs perfect.

L-a egalat pe Charles

Din lista recordurilor nu putea lipsi Ronaldo. Care sâmbătă a punctat numai din penalty, al 10-lea gol în 14 jocuri, primul bianconero ajuns la acest prag atât de repede de la John Charles în ediția 1957-1958! Un gol venit ca o replică la noile dezvăluiri din scandalul de viol făcute de Football Leaks, dovadă reacția furioasă a portughezului după ce a transformat. A luat mingea din poartă și a șutat-o cu ură spre cer, primind cartonaș galben din partea arbitrului. Iar antrenorul Allegri a reacționat instant și l-a retras pe margine pe Cristiano.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează