INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA - BRAZILIA

VIDEO Florentino Perez, cerință specială » S-a dus la vestiar și i-a luat tricoul, după Spania - Brazilia

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a fost la meciul amical dintre Spania și Brazilia, încheiat 3-3 pe„Santiago Bernabeu”. Iar la final a avut o cerință specială pentru Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene/  foto: Imago Images
Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a fost la meciul amical dintre Spania și Brazilia, încheiat 3-3 pe„Santiago Bernabeu”. Iar la final a avut o cerință specială pentru Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 11:01 / Actualizat joi, 28 martie 2024 11:34

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, a fost la meciul amical dintre Spania și Brazilia, încheiat 3-3 pe„Santiago Bernabeu”. Iar la final a avut o cerință specială pentru Ednaldo Rodrigues, președintele Federației Braziliene de Fotbal.

Perez a vrut să meargă în vestiarul naționalei Braziliei pentru a vorbi cu jucătorii de la Real Madrid, Rodrygo, Vinicius și Endrick.

VIDEO. Florentino Perez i-a cerut tricoul lui Rodrygo

Perez nu doar că s-a dus la vestiare, dar i-a cerut tricoul de la națională al lui Rodrygo. În plus, președintele lui Real Madrid a vorbit și cu Endrick, atacantul de 17 ani care a semnat cu madrilenii.

„Te așteptăm aici la vară”, s-a spus Perez brazilianului. Endrick a fost transferat pentru 45 de milioane de euro de la Palmeiras însă a fost lăsat la echipa braziliană până în vara acestui an. Va juca la Real Madrid in sezonul viitor.

A marcat al doilea gol la națională și a primit un mesaj special: „Cu tine, totul pare ușor”
MESAJ
A marcat al doilea gol la națională și a primit un mesaj special: „Cu tine, totul pare ușor”

Rodrygo și Endrick au marcat pe „Bernabeu” în fața lui Perez, în amicalul spectaculos cu Spania. Pentru Endrick a fost al doilea gol la națională, după ce punctase și cu Anglia, pe Wembley, scor 1-0.

Adolescentul lui Real Madrid are două reușite pentru naționala de seniori a Braziliei, în 4 partide.

Spania - Brazilia, meci spectaculos pe „Santiago Bernabeu”

Spaniolii au deschis rapid scorul, după doar 12 minute, după ce arbitrul Antonio Nobre a dictat penalty la duelul dintre Lamine Yamal și Gomes. În minutul 36, Dani Olmo a fost servit perfect de adolescentul Yamal, a driblat 3 adversari și a marcat cu un șut superb.

Brazilienii au redus din diferență chiar înaintea pauzei. Rodrygo a marcat, după ce a primit o pasă de la portarul advers. Sud-americanii au făcut 2-2 prin Endrick, puștiul care tocmai marcase primul gol pentru Selecao în meciul cu Anglia.

Ibericii au trecut din nou în avantaj pe final. Carvajal a fost faultat în careu de Pereira, iar „centralul” a dictat penalty. Rodri a reușit „dubla”, iar victoria Spaniei părea sigură. Doar că, același Antonio Nobre arătat punctul cu var și în careul advers. Paqueta a marcat, obținând un egal care părea la un moment dat nesperat.

Citește și:

Două premiere în fotbal, la EURO 2024 » Ce se va întâmpla în grupa României
EURO
Două premiere în fotbal, la EURO 2024 » Ce se va întâmpla în grupa României
A jucat cu Dani Alves și Robinho și nu-i menajează: „Dacă-i făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum”
BRAZILIA
A jucat cu Dani Alves și Robinho și nu-i menajează: „Dacă-i făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează