INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Florin Tănase s-a duelat cu Ronaldo! Meciul, decis în prelungiri

Cristiano Ronaldo, foto: X
Cristiano Ronaldo, foto: X

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 11:42 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 11:42

Echipa lui Florin Tănase (29 de ani), Al Akhdoud, a pierdut duelul cu Al Nassr Riyadh, scor 2-3, în etapa #31 din campionatul Arabiei Saudite. Cristiano Ronaldo (39 de ani) a mai bifat o nouă bornă impresionantă după ce a înscris.

Tănase a intrat pe teren în minutul 88, la scorul de 2-2. El joacă ultimele meciuri pentru formația saudită. Va pleca la vară, iar Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, a anunțat joi faptul că atacantul este aproape să revină la echipa sa.

„Familia Rapid”, zdruncinată din nou » Ce s-a întâmplat cu 24 de ore înaintea meciului cu Sepsi
RAPID
„Familia Rapid”, zdruncinată din nou » Ce s-a întâmplat cu 24 de ore înaintea meciului cu Sepsi

VIDEO. Cristiano Ronaldo a înscris din nou pentru Al Nassr! Ce s-a întâmplat după ce a intrat pe teren Florin Tănase

Deși a părut o misiune facilă la prima vedere, Al Nassr a avut de tras cu Al Akhdoud. Marcelo Brozovic, transferat de la Inter la începutul sezonului, a deschis scorul în minutul 7. 2-0 s-a făcut 8 minute mai târziu. Cristiano Ronaldo a îndeplinit o simplă formalitate și a mai bifat o bornă fabuloasă.

Starul portughez a ajuns la 53 de goluri marcate în acest sezon în tot atâtea meciuri. El este pe primul loc la acest capitol, fiind urmat de Kylian Mbappe (49 de goluri) și Harry Kane (48). Ronaldo este în formă maximă și are 6 reușite în ultimele 3 partide din campionatul Arabiei Saudite.

Gazdele au egalat în a doua repriză, iar Florin Tănase, despre care Gigi Becali a anunțat joi că, în proporție mare, va fi noul jucător de la FCSB, a intrat pe teren în minutul 88, atunci când l-a înlocuit pe Alex Collado (25 de ani). Al Nassr a înscris golul victoriei în minutul 90+1, prin același Brozovic.

Ronaldo este golgheter în Arabia, cu 33 de goluri și 10 assist-uri. El mai are nevoie de două goluri pentru a bifa un nou record în ceea ce privește numărul de goluri marcate într-un singur sezon în campionatul saudit.

Chiellini, dezvăluiri despre Cristiano Ronaldo: „Voia să arate că e mai bun ca tot Real Madrid”

Chiellini și-a amintit impactul pe care l-a avut transferul lui CR7 și a dezvăluit că în momentul trecerii la Juventus, Ronaldo era extrem de motivat să le demonstreze foștilor angajatori că au greșit lăsându-l să plece.

„Personalitatea lui în momentele dificile m-a impresionat. În primul an la Juventus a vrut să zguduie planeta, să demonstreze că e mai bun decât întreaga echipă a Realului!”, a dezvăluit Chiellini în podcastul The BSMT, conform Mundo Deportivo.

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo:

Ronaldo lansează cea mai scumpă șampanie din lume! Cât costă și cum se numește noua investiție a lui Cristiano
PORTUGALIA
Ronaldo lansează cea mai scumpă șampanie din lume! Cât costă și cum se numește noua investiție a lui Cristiano
Suma uriașă pe care trebuie să i-o plătească Juventus lui Cristiano Ronaldo
Juventus
Suma uriașă pe care trebuie să i-o plătească Juventus lui Cristiano Ronaldo

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
aaxel03
aaxel03  •  10 Mai 2024, 13:01

Stai sa inteleg.. Tanase asta joaca la no name din Arabia, Al Akhood sau ceva de genu, unde de fapt nu joaca fiind introdus in min 88 iar el urmeaza sa fie selectionat pentru Euro?

floryn792006
floryn792006  •  10 Mai 2024, 12:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  10 Mai 2024, 12:11

Florin Tănase este pe "lista" celor propuși de presa sportivă (fecesebistă de felul ei) să acceadă în lotul pentru Euro, alături de Coman, Olaru (?), Tîrnovanu (?), Șut (?), Chiricheș(??), Chipciu(??). Oricât de deplasate si fanteziste par aceste propuneri, trebuie ținut seama și de faptul că și selecționerul Edward este fecesebist de felul lui...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează