INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRAGEDIE

FOTO Mesaj impresionant al surorii lui Emiliano Sala, după ce s-a confirmat decesul fotbalistului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 februarie 2019 11:35

Corpul neînsuflețit al lui Emiliano Sala a fost identificat ieri. Fusese descoperit sub apă, în epava avionului, și a fost confirmat ca fiind cel al fotbalistului, iar autoritățile britanice au informat familia argentinianului.

La scurt timp după ce s-a confirmat decesul, sora lui Sala, Romina, a postat un mesaj sfâșietor pe contul de Instagram, citând o parte din versurile melodiei Tiempo, de Abel Pintos: „Sufletul tău va străluci pentru totdeauna în al meu, iluminându-mi astfel existența. Te iubesc, frățiorul meu!”

Fostul coechipier al lui Tătărușanu se afla în avionul Piper Malibu dispărut pe 21 ianuarie deasupra Canalului Mânecii. Sala se întorcea la Cardiff pentru a se alătura noii sale echipe după o scurtă vizită de adio la Nantes.

În urma unor căutări private, epava avionului a fost descoperită, iar autoritățile britanice au reluat și ele căutările și corpul fotbalistului a fost recuperat. Pilotul David Ibbotson nu a fost găsit încă.

 
 
 
View this post on Instagram

Tu alma en mi alma brillará por siempre, iluminando así, el tiempo de mi existir. Te amo tito.

A post shared by Romina Sala (@salaromina) on


Romina Sala

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează