INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Gareth Bale a surprins când a fost întrebat de viitoarea adversară din Ligă, PSG: "Sincer, prefer să mă uit la golf" » Nici Messi și Neymar nu sunt microbiști :) Top 5 declarații

Bale joacă golf de câte ori are ocazia
Bale joacă golf de câte ori are ocazia

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 17:58

Gareth Bale, 28 de ani, a avut o prestație extrem de apreciată cu Deportivo la Coruna, reușind să înscrie de două ori în victoria cu 7-1 a echipei lui Zidane.

"E frumos că mi-am auzit numele scandat de fani, în loc să mă fluiere. Ar fi fost frumos să rămân pe teren, poate dădeam și golul trei, dar cel mai important e că am învins și am prins încredere. Abia acum mă simt la 100% după accidentarea la gleznă, am muncit foarte mult. Orice sportiv ți-ar putea spune cât de frustrant este să nu-ți poți ajuta echipa. Acum trebuie să continuăm cu victoriile", a declarat Bale.

Întrebat despre meciul cu PSG din Ligă și prestațiile excelente ale lui Neymar din ultima vreme, galezul a dat un răspuns surprinzător: "Nu prea mă uit la fotbal, sincer să fiu. Prefer să mă uit la golf. Nu ne-am gândit la meciurile de Ligă deocamdată, mai e timp. Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci care vine".

Spaniolii de la Marca au adunat și alte declarații ciudate ale fotbaliștilor care nu sunt microbiști :)

  • Neymar - "Nu mă uit la meciuri când nu joacă echipa mea. Nu-mi place să urmăresc alte echipe"
  • Ronaldinho - "Nu-mi place să văd meciurui de fotbal, ci să joc. Nu pot să stau în fața televizorului 90 de minute, văd doar rezumate"
  • Carlos Vela - "Lumea e mereu surprinsă când spun că mă plictisește să văd un meci de fotbal. Prefer să mă uit la film. Nici de vorbit nu vorbesc mult de fotbal"
  • Leo Messi - "Nu mă uit niciodată la fotbal la TV. Soția mea, Antonella, se plictisește și ea. Ne uităm la desene animate cu copiii"
  • Duda - "Când plec de la munca, uit complet de fotbal. Nu-mi place fotbalul. La mine acasă nu se uită nimeni la fotbal"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează