INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Genk - Waregem 0-2 // Ianis Hagi şi colegii de la Genk, criticaţi de antrenor: „Am suferit la ultima pasă şi am fost absenţi în careul advers”

Articol de - Publicat duminica, 11 august 2019 11:53

Genk - Waregem 0-2 // Felice Mazzù a dat vina pe lipsa de încredere a echipei: "Nu am găsit nicio soluţie la nimic, asta e marea npastră problemă. Avem nesiguranţă la posesie şi stilul s-a schimbat faţă de sezonul trecut".

Campioana Belgiei a legat sâmbătă a doua înfrângere, 0-2 acasă cu Zulte-Waregem, la primul meci oficial ca titular pentru Ianis Hagi. "Nori de furtună se adună deasupra Luminus Arena", a titrat Het Laatste Nieuws. Iar antrenorul lui Genk s-a arătat din nou nemulţumit şi a acuzat lipsa de încredere: "N-am găsit nicio soluţie la nimic, e o mare problemă! Avem nesiguranţă la posesie, stilul de joc s-a schimbat faţă de sezonul trecut".

"Alegeri greşite în prima repriză"

Felice Mazzù le-a făcut reproşuri mai ales jucătorilor din faţă şi de la construcţie: "Aşteptam o reacţie după eşecul cu Mechelen. Am vorbit în vestiar mult, am lucrat la antrenamente să întărim latura mentală. Mergem în direcţia bună, dar va trebui să îndrăznim mai mult, să fim mai încrezători şi să avem mai multă siguranţă. Am suferit la ultima pasă, am fost şi absenţi în careul advers şi am făcut alegeri greşite în prima repriză. Iar ezitările ne-au costat din nou scump. Adversarii şi-au creat numai trei-patru ocazii şi ne-au dat două goluri".

"Nu este nicio criză!"

Căpitanul Dewaest a admis problemele echipei: "Am avut curaj mai mult după pauză, am preluat controlul şi am presat, dar după al doilea gol primit totul s-a terminat. Ne-a lipsit eficienţa în atac, dar nici defensiva nu a arătat mai bine. Nu stăm grozav, însă nu este cazul să vorbim despre o criză. Sigur că resimţim presiunea şi trebuie să învăţăm repede din aceste lecţii. Ar fi dificil să ne gândim acum la titlu sau un loc pe podium".

2şuturi cadrate a avut Ianis Hagi în 68 de minute jucate la Genk sâmbătă. Ambele din lovituri libere, portarul advers boxând sau reţinând mingea fără probleme. În total, a strâns 128 de minute în trei meciuri

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (9)
dorelus
dorelus  •  11 August 2019, 14:05

Sănătate și voie buna. Eu cred că jucători ca și Ianis sunt vreo 5,6 în campionatul Belgiei și cam tot atitia în campionatul din România Jucător modest bun la noi sau în Belgia dar nu jucător care să decidă un meci (mai puțin cel cu Germania) Doamne ajută

blatistu49
blatistu49  •  11 August 2019, 13:53

e umflat o teapa luata de belgieni

adytza74
adytza74  •  11 August 2019, 13:52

Cuummm? Nu a facut diferenta in teren printul geniu ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează