INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

VIDEO Nu s-a văzut la TV: gestul dezgustător al lui Mbappe față de angajatul lui PSG, pe gazon

Kylian Mbappe, cu Supercupa Franței/ foto Imago Images
Kylian Mbappe, cu Supercupa Franței/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 22:34 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 23:15

PSG a câștigat Supercupa Franței, după 2-0 cu Toulouse. La finalul partidei, în timpul sărbătoririi victoriei, Kylian Mbappe (25 de ani) a fost protagonistul unui gest controversat.

Camerele TV care au transmis meciul au ratat ce s-a întâmplat, dar totul a fost surprins de suporteri, iar videoclipul a creat rumoare pe rețelele de socializare. După ce trofeul Supercupei a fost decernat, acesta era ținut în mână de un angajat al clubului.

Mbappe s-a dus imediat la omul din cadrul lui PSG și i-a smuls trofeul din mâna, apoi a sărbătorit el, înainte să îl înmâneze coechipierilor. Mai mult, Kylian chiar a gesticulat nervos către cel care ținea Supercupa în mâna.

VIDEO. Mbappe i-a smuls trofeul din mână angajatului de la PSG

După apariția videoclipului pe rețele de socializare, mai mulți fani s-au revoltat la adresa vedetei de la PSG. „Începem să îl cunoaștem din ce în ce mai bine pe adevăratul Mbappe”, a scris o persoană pe platforma X (fosta Twitter). Un alt suporter a avut un comentariu mult mai acid: „Ce gest dezgustător”.

Mbappe a fost protagonist pe gazon și în timpul meciului. El a marcat pentru 2-0 și a adus liniștea în tabăra campioanei Franței.

Antrenorul lui Tottenham, întrebat frontal despre Drăgușin: „Oamenii din culise lucrează”
TOTTENHAM
Antrenorul lui Tottenham, întrebat frontal despre Drăgușin: „Oamenii din culise lucrează”

Kylian Mbappe: „Nu mi-am decis situația”

Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG și poate negocia cu orice club, Real Madrid fiind principala contracandidată a parizienilor pentru semnătura lui Kylian. Francezul a vorbit despre viitorul lui după Supercupa Franței cucerită în fața lui Toulouse.

„Nu mi-am decis situația, dar am o înțelegere cu președintele Al-Khelaifi, care înseamnă că toate părțile sunt protejate. Mă focusez pe echipă, nu pe situația mea! În 2022 nu știam ce decizie să iau până în mai. Dacă aș ști ce vreau să fac, nu ar trebui să las hotărârea să-mi afecteze randamentul în teren. 

N-ar avea niciun sens. Suntem fericiți că ne întoarcem acasă cu încă un trofeu. Sunt foarte motivat în acest an, este foarte important și mai avem titluri de câștigat. Cu Supercupa Franței ne-am îndeplinit și primul obiectiv

Situația mea nu se discută acum în interiorul clubului, nu interesează prea multă lume ceea ce voi face eu. Avem un grup tânăr și determinat, care are o foame mare de trofee”, a declarat Mbappe la finalul partidei cu Toulouse.

Citește și:

Dispariție ciudată de la FC Barcelona » Antrenorul este confuz în legătură cu situația jucătorului care a scris istorie
BARCELONA
Dispariție ciudată de la FC Barcelona » Antrenorul este confuz în legătură cu situația jucătorului care a scris istorie
De ce va purta Arsenal un echipament complet alb la meciul cu Liverpool din Cupa Angliei
PREMIER LEAGUE
De ce va purta Arsenal un echipament complet alb la meciul cu Liverpool din Cupa Angliei

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  04 Ianuarie 2024, 23:41

Ba,nu ti-e rusine? Clickbait si dezinformare! Chiar nu va este rusine,*** In orice eveniment trebuie sa fie scandal,pentru ca gesepe,care a ajuns o *** a jurnalismului national. Pe langa faptul ca cenzurati orice nu va convine,mai aveti si vedete de genul Andra Mocanu si David Marinescu…Apropo,am observat ca a disparut Cristina Pirvu. Ca va,mon copain?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează