INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - ASTON VILLA 0-2

O legendă a lui Liverpool îl „înțeapă” pe portarul lui Tottenham: „Nu sunt fanul lui. E depășit”

Graeme Souness l-a „înțepat” pe Hugo Lloris, după ce francezul a gafat în meciul cu Aston Villa.
Foto: Imago
Graeme Souness l-a „înțepat” pe Hugo Lloris, după ce francezul a gafat în meciul cu Aston Villa. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 11:43 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 12:08

Graeme Souness (69 de ani), legenda celor de la Liverpool, l-a criticat dur pe Hugo Lloris (36 de ani), portarul celor de la Tottenham Hotspur, care a gafat la primul gol înscris de Aston Villa în victoria obținută de formația din Birmingham pe terenul londonezilor duminică după - amiază, scor 2-0, în runda cu numărul 18 din Premier League. 

Fostul mare fotbalist scoțian a spus că nu este sigur că Hugo Lloris mai poate juca la un nivel ridicat, din cauza erorilor pe care le face între buturi. 

NEBUNIE în Arabia Saudită » Al Hilal a pus în vânzare tricouri cu numele lui Messi
ARABIA SAUDITĂ
NEBUNIE în Arabia Saudită » Al Hilal a pus în vânzare tricouri cu numele lui Messi

Graeme Souness: „Lloris e depășit”

„Nu sunt un fan al lui Hugo Lloris. E depășit de mult timp. 

De la începutul sezonului trecut, el a comis cele mai multe gafe, patru la număr. Aceasta reprezintă cea mai proastă cifră dintre cele ale tuturor portarilor din Premier League”, a precizat Graeme Souness la microfonul Sky Sports, citat de site-ul 365football.com. 

Hugo Lloris joacă din 2012 la Tottenham

Internaționalul francez a ajuns în fotbalul englez în august 2012. Tottenham îi plătea atunci lui Olympique Lyon suma de 12,6 milioane de euro în schimbul lui Hugo Lloris. 

În tricoul lui Tottenham, Hugo Lloris a adunat 438 de meciuri și a încasat 492 de goluri. A menținut poarta intactă în 148 de rânduri. 

Alături de londonezi, Hugo Lloris a ajuns în 2019 în finala UEFA Champions League. Liverpool s-a impus atunci în fața lui Tottenham cu scorul de 2-0. 

În actuala stagiune, Hugo Lloris a strâns 22 de meciuri în tricoul lui Tottenham, în toate competițiile. Francezul este cotat la 7 milioane de euro de Transfermarkt.com. 

VIDEO. Rezumat: Tottenham - Aston Villa 0-2

Citește și:

Probleme în paradis » Galtier și-a atacat jucătorii după ce PSG a pierdut clar în Ligue 1

Antonio Conte, discurs incredibil » Și-a pus în cap toți suporterii lui Tottenham: „Vreau să fiu sincer și direct. Le-am zis deja conducătorilor”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  02 Ianuarie 2023, 17:58

a facut si gafe, e adevarat, dar a si parat de multe ori incredibil . a facut un Mondial f bun, de altfel e campion mondial, finalist mondial si european. deci nu l-as declara ca fiind terminat pt marea performanta.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Ianuarie 2023, 13:49

Souness "fostul mare fotbalist"?! A fost un cotonogar fără nicio legătură cu sportul. Fotbalul britanic abunda în acele vremuri de astfel de specimene. Ar abunda și acum, dar regulamentul s-a înăsprit, iar tehnologia revelează imediat brutalitățile.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează