INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Guardiola: „Nu vreau să lucrez cu jucători care nu-și mai doresc să fie alături de noi” » Barcelona, PSG și Bayern sunt interesate de doi titulari

Pep Guardiola // Foto: Imago
Pep Guardiola // Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 19:01 / Actualizat vineri, 04 august 2023 20:57

Întrebat despre viitorul lui Bernardo Silva și al lui Kyle Walker, managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a spus că „nu vreau să lucrez cu jucători care nu-și mai doresc să fie alături de noi”. Silva este dorit de Barcelona și de PSG, Walker e înțeles cu Bayern.

Manchester City s-a despărțit deja de Ilkay Gundogan, iar în perioada următoare ar mai putea pierde două vedete. Bernardo Silva, 28 de ani, și Kyle Walker, 33 de ani, au semnalat clubului intenția lor de a pleca, ceea ce managerul Pep Guardiola a comentat astfel: „Nu vreau să lucrez cu jucători care nu-și mai doresc să fie alături de noi”.

E gata! Manchester City acceptă să plătească 90 de milioane pentru fundașul dorit » Devine cel mai scump din lume
MERCATO
E gata! Manchester City acceptă să plătească 90 de milioane pentru fundașul dorit » Devine cel mai scump din lume

Barcelona trebuie să mai vândă pentru a-l lua pe Bernardo Silva

Bernardo Silva este curtat de PSG, căreia Pep i-a respins până acum două oferte, și de Barcelona. Pentru fostul său club, tehnicianul spaniol a avut un mesaj clar: „Dacă-l vor este nevoie de-o ofertă adecvată. Și mai trebuie să ia un avion și să vină să discute cu directorul nostru sportiv”. 

Ceea ce s-ar putea întâmpla doar dacă până la 1 septembrie, când se închide mercato estival, catalanii vor încasa sume consistente din mai multe vânzări.

Manchester City vrea 80 de milioane în schimbul lui Bernardo Silva

Plecarea lui Ousmane Dembele la Paris Saint-Germain le aduce mai puțin de 50 de milioane de euro, întrucât din clauza stipulată în contract, o parte va intra în contul impresarului. Iar pe Kessie, vândut lui Al-Ahli, au luat doar 15 milioane de euro. În schimbul lui Bernardo Silva, City solicită în jurul a 80 de milioane!

Walker e evaluat la 15 milioane de euro

Walker, la rându-i, a refuzat prelungirea cu un an a contractului scadent în 2024 și i-a spus lui Guardiola că vrea să dea curs unei oferte primite de la Bayern. Tabloidul german Bild susține că în schimbul fundașului de 33 de ani, Manchester City ar accepta undeva în jurul a 15 milioane de euro. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Selecționer investigat pentru comportament indecent: „I-a atins sânii”

De necrezut » Fostul jucător de la Real Madrid e pe lista pentru următorul James Bond: „Pe lângă fotbal, a fost visul meu. I-am uluit la casting!”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (1)
nordsjaelland
nordsjaelland  •  04 August 2023, 21:23

Barcelona cu Bernardo Silva e favorită la Champions League.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează