INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HEIDENHEIM - BAYER LEVERKUSEN 2-1

HEIDENHEIM - BAYER LEVERKUSEN 2-1 // Surpriză URIAȘĂ în Cupa Germaniei: Bayer Leverkusen, eliminată de Heidenheim, la 3 zile după ce o învingea în campionat pe Bayern

Heidenheim - Bayer Leverkusen 2-1
Heidenheim - Bayer Leverkusen 2-1

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 21:25

Optimile de finală din Cupa Germaniei au debutat cu o surpriză de proporții: Bayer Leverkusen, formație care sâmbata trecută o învingea cu 3-1 în campionat pe Bayern Munchen, a fost eliminată de Heidenheim, locul 6 din liga secundă a Germaniei.

Formația lui Petr Bosz, fost antrenor la Borussia Dortmund sau Ajax, venea cu un moral excelent după ce s-a distrat cu Bayern Munchen în week-end. Tehnicianul „aspirinelor” a aliniat o formație în care se regăseau mai multe rezerve, însă a fost complet luată prin surprindere de Heidenheim

Leverkusen a intrat în avantaj la pauză după golul lui Brandt din minutul 44, însă repriza secundă a venit cu un scenariu complet neașteptat. Heidenheim a egalat în minutul 47, grație lui Dovedan, iar divizionara secundă a dat lovitura în minutul 72, prin Maurice Multhaup, asigurându-și astfel calificarea în sferturi. 

Vezi și: James pus la dietă » 13 reguli stricte pe care Bayern i le-a impus starului columbian

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  06 Februarie 2019, 10:00

Bine ca a fost o "surpriză URIAȘĂ"...daca era o surpriza mai putin uriasa ce ne faceam ?

dubluv
dubluv  •  06 Februarie 2019, 08:31

Explica cineva doctorilor in jurnalism de la GSP care ne tot bombardeaza de ani de zile cu 'surprizele URIASE' ca marilor echipe nu le pasa de Cupa?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează